Karahan4607 Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar hayırlı akşamlar, yukarıdaki sistemde aşırı düşük performans alıyorum. Nedeni ne olabilir? Yardım edecek kimse yok mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2021
Arkadaşlar hayırlı akşamlar, yukarıdaki sistemde aşırı düşük performans alıyorum. Nedeni ne olabilir? Yardım edecek kimse yok mu ?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.932 Çözümler 17 7 Nisan 2021 #2 Günümüz için yetersiz hocam.
Karahan4607 Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 stalist dedi: Günümüz için yetersiz hocam. Genişletmek için tıkla... evet farkındayım fakat cs go gibi oyunlarda bile düşük fps alıyorum
stalist dedi: Günümüz için yetersiz hocam. Genişletmek için tıkla... evet farkındayım fakat cs go gibi oyunlarda bile düşük fps alıyorum
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 7 Nisan 2021 #4 İşlemciniz yetersiz kalıyor CS için.
M Mehmet Alp Kütük Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 116 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #5 Karahan4607 dedi: Evet farkındayım fakat CS:GO gibi oyunlarda bile düşük FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük bile denmez çok düşük. Karahan4607 dedi: Arkadaşlar hayırlı akşamlar, yukarıdaki sistemde aşırı düşük performans alıyorum. Nedeni ne olabilir? Yardım edecek kimse yok mu? Genişletmek için tıkla... Gerçi benim evde ben ona külüstür diyorum i5 760 GT 430'lu 4 GB RAM'li sistemim var.
Karahan4607 dedi: Evet farkındayım fakat CS:GO gibi oyunlarda bile düşük FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük bile denmez çok düşük. Karahan4607 dedi: Arkadaşlar hayırlı akşamlar, yukarıdaki sistemde aşırı düşük performans alıyorum. Nedeni ne olabilir? Yardım edecek kimse yok mu? Genişletmek için tıkla... Gerçi benim evde ben ona külüstür diyorum i5 760 GT 430'lu 4 GB RAM'li sistemim var.
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 7 Nisan 2021 #6 Beceremediginden olabilir. Ekran kartın GTX 750 Ti seviyesinde. İşlemci yeter sanırım. CS:GO akıcı oynayabilmek için gayet yeterli bileşenler zaten. Gerisi yazılım, ekran kartı driveri, RAM, SSD kaynaklı olabilir. Allah kolaylık versin sana.
Beceremediginden olabilir. Ekran kartın GTX 750 Ti seviyesinde. İşlemci yeter sanırım. CS:GO akıcı oynayabilmek için gayet yeterli bileşenler zaten. Gerisi yazılım, ekran kartı driveri, RAM, SSD kaynaklı olabilir. Allah kolaylık versin sana.
Karahan4607 Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #7 Mehmet Alp Kütük dedi: Hocam düşük bile denmez çok düşük. Gerçi benim evde ben ona külüstür diyorum i5 760 GT 430'lu 4 GB RAM'li sistemim var. Genişletmek için tıkla... Beyler yarın İ5 2500K alıyorum daha iyi olacağını düşünüyorum İ3 2100 dan iyidir diye düşünüyorum Lindamca dedi: Beceremediginden olabilir. Ekran kartın GTX 750 Ti seviyesinde. İşlemci yeter sanırım. CS:GO akıcı oynayabilmek için gayet yeterli bileşenler zaten. Gerisi yazılım, ekran kartı driveri, RAM, SSD kaynaklı olabilir. Allah kolaylık versin sana. Genişletmek için tıkla... ekran kartı driverı eski kursam olur mu Yardım edecek yok mu ? Son düzenleme: 8 Nisan 2021
Mehmet Alp Kütük dedi: Hocam düşük bile denmez çok düşük. Gerçi benim evde ben ona külüstür diyorum i5 760 GT 430'lu 4 GB RAM'li sistemim var. Genişletmek için tıkla... Beyler yarın İ5 2500K alıyorum daha iyi olacağını düşünüyorum İ3 2100 dan iyidir diye düşünüyorum Lindamca dedi: Beceremediginden olabilir. Ekran kartın GTX 750 Ti seviyesinde. İşlemci yeter sanırım. CS:GO akıcı oynayabilmek için gayet yeterli bileşenler zaten. Gerisi yazılım, ekran kartı driveri, RAM, SSD kaynaklı olabilir. Allah kolaylık versin sana. Genişletmek için tıkla... ekran kartı driverı eski kursam olur mu Yardım edecek yok mu ?
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 8 Nisan 2021 #8 Karahan4607 dedi: Beyler yarın İ5 2500K alıyorum daha iyi olacağını düşünüyorum İ3 2100 dan iyidir diye düşünüyorum ekran kartı driverı eski kursam olur mu Yardım edecek yok mu ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının en güncel versiyonunu neden kendi sitesinden indirip denemiyorsun? AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
Karahan4607 dedi: Beyler yarın İ5 2500K alıyorum daha iyi olacağını düşünüyorum İ3 2100 dan iyidir diye düşünüyorum ekran kartı driverı eski kursam olur mu Yardım edecek yok mu ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının en güncel versiyonunu neden kendi sitesinden indirip denemiyorsun? AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
Karahan4607 Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #9 Lindamca dedi: Ekran kartının en güncel versiyonunu neden kendi sitesinden indirip denemiyorsun? AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... denedim onuda ama olmadı güzel performans alamıyorum
Lindamca dedi: Ekran kartının en güncel versiyonunu neden kendi sitesinden indirip denemiyorsun? AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... denedim onuda ama olmadı güzel performans alamıyorum
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 8 Nisan 2021 #10 Karahan4607 dedi: denedim onuda ama olmadı güzel performans alamıyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl olmadı? Hata mı veriyor?
Karahan4607 dedi: denedim onuda ama olmadı güzel performans alamıyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl olmadı? Hata mı veriyor?