R7 265 bozulmuş olabilir mi?

samet kurt

Femtopat
Daha fazla  
Elimde R7 265 ekran kartı var ekranda kırmızı yeşil çizgiler vardı araştırdım ya çipte ya da çipin lehim topunun değişmesi lazımmış. Bilgisayarcılara gittim ben yapamam dediler bende internette fırınlama diye bir şey gördüm. Kalıcı çözüm değil ama deneyeyim dedim yaptım o kırmızı çizgiler yok oldu ama sürücüyü kurarken input not supported hatası alıp görüntü gidiyor. Uzun süre bekledim değişen bir şey yok R7 265 ekran kartını çıkardım sonra GT 430 vardı onu taktım bilgisayarı açtığımda Windows yanlış yere yüklenmiş gibi gözüküyor diyor. Yeniden başlat yazıyor tıkladım eski haline geldi ama sorum şu R7 265 ekran kartı oldu mu? Çip gidici mi yoksa yapılabilir bir şey mi? Güvenli moda başlatmayı denedim olmadı.
Sistemim.
Ga 780td3l.
FX6300.
8 GB 1600 RAM.
Everest EPSGX400 400W 80 PSU.
Ekran kartı GT430 R7 265.

Reballing deniyor, araştırabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde o işi yapan birisi var ise kartı kontrol ettirmenizde fayda var. Eğer fırınlama sonrası çizgiler gitti ise az da olsa fayda sağlamıştır ama bu sefer de hata alıyormuşsunuz. Çipi ısıttığınız zaman 3-5 tane lehim belki yerine oturmuş olabilir şansınıza fakat tam performans almak istiyorsanız işin ehline bırakmanız gerekiyor işi.

Tm abim sağolasın
Abim olayı çözdüm r7 265 in çözünürlüğü yüksekte kalmış düşünmemiz gerekiyormuş aslında ben bu hatayı ikinci defa aldım fakat ilk alışımda hata ekranın ortasındayken görüntü vardı çözünürlüğü düşürüp devam etmiştim bunda ise arka taraf full siyah ve bilgisayarkendini güvenli modda başlatmadı bende zaten arızalı kart o yüzden olmadı dedim en son tv ye bağladım çözünürlüğü düşürdüm oldu performansı harika bu arada bakalım geçici çözüm ne kadar sürecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…