R7 265 CS:GO Ani FPS Düşmesi

Makaleler
9
Merhabalar, R7 265'in önceki güncellemesi ile oyunu sorunsuz oynarken, 15.7 güncellemesini yaptıktan sonra Ultra ayarlarda ve 1920x1080 çözünürlükte 200-300 FPS alırken, her 20 saniyede bir 30FPS'ye düşüp tekrar 200'lere çıkıyor.

Sistem :
GPU : PowerColor R7 265
CPU : AMD FX X6 6350 3.9GHz
RAM : Crucial 4GB 1600MHz CL8
Anakart : ASUS M5A97 LE R2.0
PSU : Cooler Master RC-430 | 500W Dahili

Sıcaklık(CS:GO için) :
GPU : 61°
CPU : 41°

Sorunu çözemedim. Ne yapabilirim ?

Aynı sıkıntı bendede mevcut. Nvidia GTX 750 Tİ. Gercekten Insanı Sinir Ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belleklerden olabileceğini düşünüyorum. FPS drop oyunu belli bir süre oynadıktan sonra yapıyorsa bellekler yetmiyordur. FPS drop sırasında görev yöneticisinden fiziksel bellek kullanımı değerine göre daha açık yorum yapabiliriz.

CS:GO 700MB bellek kullanıyor. Toplam 2GB oluyor oyun içinde. Eski sürücüde oynuyordum dedim ya.

Ekran kartınız için son çıkan sürücüyü temiz kurulum ile yükleyin.
Son sürücü yüklü ve sorun yapıyor, okumadınız galiba.

Eski sürücüde dener misiniz?
14.x sürümleri AMD sitesinden kalkmış 15.7 gelince. Battlefield 3 tertemiz oynarken sadece CS:GO sıkıntı yaratıyor.

Ben de ondan bahsettim zaten. Son sürücü de olsa silip tekrar yükleyin demek istedim temiz kurulum derken.
Benim ilacım 14.x sürücülerinde, AMD dışında bir yerden indirmek zorundayım artık, sonucu yarın yazarım. Çözümü bilen varsa yazabilir.

Ayrıca 15.7 sürücüsü ile ilgili DirectX 12 ile ilgili bir açıklama gördüm, eğer öyleyse DirectX 12 indirmem gerekir mi? 2xx serisinden kullanan yok mu hiç?

Steam / CS GO / Sağ Tık / Özellikle / Çalıştırma Seçenekleri

Buraya şu kodları boşluklu olarak yapıştırırsanız bir ihtimal çözülebilir. Şahsen bilgisayarı ilk topladığımda bende GTX780 ile aynı sıkıntılar yaşıyordum. Bu şekilde çözdüm.

-novid -threads 4 -high (İşlemci çekirdeği sayısını kendininkine göre ayarlarsın.)

O komutları yıllardır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…