Merhaba arkadaşlar çok yakın bir arkadaşıma bilgisayar topluyoruz. Tartıştığımız bir konu var.
R7 265 Dual-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar. Bu ekran kartından elimizde 2 adet bulunuyor.
1- Crossfire yapma diyorum ben. O ise arkadaş 2 tane var niye kullan mıyım diyor.
2- İşlemci amd mi olacak yoksa intel mi olacak. FPS'ye katkısı olur mu?
3- Anakart 2x16 desteği olmalı intelde bulamadım amd de ise 990x serisi var.
4- Anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum sizden crossfire için uygun.
5- Güç kaynagı Corsair Cx Serisi 80Plus Bronze 750W Modüler Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar elimizde bu bulunmakta yeterli olacak mı? tavsiyede alabilirim?
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
not: 2 adet nasıl oldu diye soran arkadaşlar 1 tane vardı elimizde diğeri ise GTX780 update oldu oradan geldi.
R7 265 Dual-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar. Bu ekran kartından elimizde 2 adet bulunuyor.
1- Crossfire yapma diyorum ben. O ise arkadaş 2 tane var niye kullan mıyım diyor.
2- İşlemci amd mi olacak yoksa intel mi olacak. FPS'ye katkısı olur mu?
3- Anakart 2x16 desteği olmalı intelde bulamadım amd de ise 990x serisi var.
4- Anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum sizden crossfire için uygun.
5- Güç kaynagı Corsair Cx Serisi 80Plus Bronze 750W Modüler Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar elimizde bu bulunmakta yeterli olacak mı? tavsiyede alabilirim?
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
not: 2 adet nasıl oldu diye soran arkadaşlar 1 tane vardı elimizde diğeri ise GTX780 update oldu oradan geldi.