Güç kanağımın markası Huntkey 300W da çalışıyor. Bundan daha yüksekte alabilirim. Benim için önemli degil. Güç kaynağına 100 TL yeter. Ekran kartı 200-300 TL arası olabilir.
Bunu alırken oyunlarda yüksek ve aşırı yüksek ayarlarda çalıştırır mı ? Güç kaynağı kaç W enerji harcar ? Bir de çözünürlüğünü yazarsanız sevinirim. PC hakkında bilgiler aşağıda yazıyor. Eğer fazla enerji harcarsa şunlardan birini alacağım. Karar veremedim. Hangisi iyi ?
Bunlar başka güç kaynağıda önerebilirsiniz. Başka önereceğiniz ekran kartına göre AMD 2 GB 256 bit lik ekran kartı tavsiye edin. Mümkünse İstanbul Beylikdüzün'de yaşıyorum. Alabileceğim bir yer olsun yeter.
İşlemci : AMD A4-3300 APU with Radeon HD Graphics 2.50 GHz
Bende GIGABYTE HD 6870 var. Yaklaşık üç yıldır kullanıyorum. AMD'nin bir artısını görmediğim gibi bir çok yönden eskisi de var bence. Alacaksanız Nvidia almanızı tavsiye ederim.
Bu ekran kartını alacağım. Sistemim kaldırır mı ? Kaç W gereklidir ? Aşırı ısınır mı ? Çözünürlüğünü nasıl yapmalıyım ? Bu güç kaynağı yetmez ise kaç W güç kaynağı almalıyım ? Ya da ikisindeki yazılan fiyata göre bir güç kaynağı önerir misiniz ?