R7 265 ekran kartına O.C yapma

volkan atak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben ekran kartıma overclock yapmak istiyorum. GPU Clock ve Memory Clock'u ne kadar arttırmam gerekiyor bilmiyorum. Sistemime zarar vermek istemiyorum. Overclock yapılan yerin resmini koydum. Oyunlarda performansı arttırmak için overclock yapmak istiyorum. Hangi ayarları ne kadar artırmam lazım? Yardım edebilir misiniz? @BilgisayarKurdu
Sistemim:

• Power Color AMD R7 265
  • İntel Pentium G3258
  • 4 GB RAM
  • ASUS H81M-D
over.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben ekran kartıma overclock yapmak istiyorum. GPU Clock ve Memory Clock'u ne kadar arttırmam gerekiyor bilmiyorum. Sistemime zarar vermek istemiyorum. Overclock yapılan yerin resmini koydum. Oyunlarda performansı arttırmak için overclock yapmak istiyorum. Hangi ayarları ne kadar artırmam lazım? Yardım edebilir misiniz? @BilgisayarKurdu
Sistemim:

• Power Color AMD R7 265
  • İntel Pentium G3258
  • 4 GB RAM
  • ASUS H81M-D
Eki Görüntüle 244618
Ben R7 240 modelinin saat hızını 950' ye çıkarmıştım. Aynı zamanda bellek hızını da son seviyeye getirmiştim. Bu işlemi yapmak istiyorsan MSI Afterburner öneririm. Ayrıca nasıl yaptığımıda söyleyeyim. Önce saat hızını 50 Mhz arttırdım sonra bellek hızını aynı şekilde arttırdım. Sırayla yapsan iyi olur. Ama ekran kartına çok binersen monitöründe renk değişimleri ve garip olaylar görebilirsin.

Dosya Ekleri

• MSI AFTERBURNER II.jpg
    MSI AFTERBURNER II.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 390
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı