R7 265 Fan Durma Sorunu

• Konuyu başlatan atius
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 1.299

atius

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 aydır parça parça bilgisayarımı topluyorum ve artık sadece işlemci kaldı.
Bu hafta içinde işlemcimi de almayı planlıyorum. İşlemciyi almadan bir bilgisayarı kurayım bakayım dedim kurdum açtım bir sorunla karşılaştım. Bütün fanlar çatır çatır çalışıyor ama ekran kartı fanı 3 saniye dönüp 3 saniye duruyor. Güç kaynağından gelen kabloyu denedim ilk seferinde sorun böyleydi sonra ekran kartıyla birlikte geleni taktım sorun yine aynı...
Ne yapmam gerekiyor? Sorunum nedir? İşlemci yok diye mi böyle oluyor? Bazı kişiler yük binmiyor diye dönmüyodur diyor ama o zaman şu an hiç çalışmaması gerekmiyor mu? Ekrana bile bağlamadım.

Kendi düşüncem.
1- Bilgisayar işlemci olmadığı için sonsuz döngüye girdi işlemciyi göremeyip tekrar geri dönüp bir önceki işlem ekran kartını kapatıp açıyor.
2- Ekran kartının kendi yazılımı var. %35 ısıda fan şöyle dönücek %50'de böyle
diye şeyler düşündüm.

Ekran kartı : sapphire r7 265 2gb 256 bit
güç kaynağı : 600w

Sorun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı