G garabatak Decapat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 17 30 Ocak 2022 #1 Elimde eskiden kalan ASUS R7 265 ekran kartı var. İlana koyacaktım PC bağladım sorunsuz çalışıyor. FurMark ile test yaptığında 28.29 FPS geçmiyor testi geçiyor. Sorun nerede olabilir? 1-2 başka PC'de de denedim yine aynı. Teşekkür ederim.
Elimde eskiden kalan ASUS R7 265 ekran kartı var. İlana koyacaktım PC bağladım sorunsuz çalışıyor. FurMark ile test yaptığında 28.29 FPS geçmiyor testi geçiyor. Sorun nerede olabilir? 1-2 başka PC'de de denedim yine aynı. Teşekkür ederim.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 Normal bence. Hangi ayarlarda test yaptınız?
G garabatak Decapat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 17 31 Ocak 2022 #3 Penetrator God dedi: Normal bence. Hangi ayarlarda test yaptınız? Genişletmek için tıkla... Abi ama oyunda sanki takılıyor gibi görüntü akıcı değil. garabatak dedi: Abi ama oyunda sanki takılıyor gibi görüntü akıcı değil. Genişletmek için tıkla... Ayarlar funmarkın orjimal ayarı 1080p
Penetrator God dedi: Normal bence. Hangi ayarlarda test yaptınız? Genişletmek için tıkla... Abi ama oyunda sanki takılıyor gibi görüntü akıcı değil. garabatak dedi: Abi ama oyunda sanki takılıyor gibi görüntü akıcı değil. Genişletmek için tıkla... Ayarlar funmarkın orjimal ayarı 1080p