R7 265 ile RX 480 CF yapılır mı?

Mtc_PzKfwgn

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2016
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize Merhaba.

Bildiğiniz üzere Rx 480 resmen satışa girdi ve ben bu kartı kesin olarak alacağım. Eski ekran kartım r7 265 ve evde bir tane daha r7 265'li bilgisayar var. Ekran kartını yenileyince artan r7 265'le diğer bilgisayardakini crossfire yapmak istiyorum. Ekstra bir soğutucu yada bir şeye ihtiyaç var mı?

İkinci Bilgisayardaki Sistem
Fx 6300
M5A97 R2.0
600 Watt Tauro Bronz Series PSU

Not=Crossfire bandı mevcut.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş ben yapılabileceğini düşünmüyorum. CF zaten her kartla olmuyor. Yani oluyor da güçleri eşit olamadığı için FPS dalgalanıyor. CF için birbirine daha yakın veya aynı kartı alman gerekir stabil olması için. Şimdi sen RX 480 ile CF yaparsan ya RX 480 kendini R7 265 kadar yavaşlatmak zorunda ya da R7 265 RX 480 kadar hızlı olmak zorunda. Böyle bir şey de mümkün olmayacağı için olmaz. Zaten işlemcin de dar boğaz yapabilir belki.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı