R7 265 Sistem açılmama sorunu

yigithardd

Centipat
2 Gün önce AMD R7 265 2 GB 256Bit GD5 ekran kartı aldım fakat sisteme taktıgımda bilgisayar hiç açılmıyor. Yine aynı sisteme.
8500GT taktıgımda bilgisayarı açabiliyorum. BIOS güncel.
Sistemim:
ASUS P5B anakart.
Intel Core2 Duo Q6600 2.4GHz işlemci.
4 GB DDR2 800MHz RAM.
400 Watt PSU.
Bilgisayar düğmesine bastıgım an hiçbir şey olmuyor fakat başka bir ekran kartı taktıgımda açabiliyorum bilgisayarı.

PSU'ya direk bağlı 6pin kablosu yoktu. PSU'yu aldıgım satıcı 6 pin var dedi fakat bakma fırsatım olmamıştı eve geldiğimde 8 pin vardı.
Ben de 8 pin güç kablosunun 2 kablosunu ayırdım zar zor, ekran kartına taktım kırmızı ışık yanıyordu söndü kartta, fakat PC açılmıyor bir heves yaptım ne yapmam gerekiyor alternatif konulara baktım fakat çözümü bulamadım.
PSU'm.

Ekran kartı TDP 150 Watt
İşlemci TDP 100 Watt
Bileşenlerin güç tüketimi yüksek. Güç kaynağı yetersiz olabilir. +12v kanaldan kaç amper veriyor. Ayrıca sistem o ekran kartına darboğaz yapar.

Yanında gelen Driver CD'sini takmayı denedin mi?
Yanında gelen Driver CD'sini takmayı denedin mi?
Bir yeri kaçırmışım 6pin lik girişi ekran kartına takamadınızmı?

Ekran kartı TDP 150 Watt
İşlemci TDP 100 Watt
Bileşenlerin güç tüketimi yüksek. Güç kaynağı yetersiz olabilir. +12v kanaldan kaç amper veriyor. Ayrıca sistem o ekran kartına darboğaz yapar.

ekran kartının ucu ucuna desteklediği işlemci sanırım açtım sistemi sorun 6 pin güç kablosundaymış ilginiz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…