R7 265 sistem donuyor ve WattMan hatası veriyor

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Tahminim ekran kartından dolayı sürekli WattMan veriyor, chipset arızası vermişti firinladim kullaniyordum şu an sürekli olarak donuyor makine. Ömrünün bittiğini biliyorum ancak 1 hafta idare etsin yeter, yeni ekran kartı alacağım.

Bunun yüzünden AMD ekran kartı almaya korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

HD 7310 kullanıyorum 13 senedir laptop hiç böyle hatalar görmedim siz nasıl görüyorsunuz çok merak ediyorum. Bir yandan bende korkuyorum.

Hocam fırınlamak bile hiçbir zaman kesin çözüm olmaz 1 hafta dayanması kısmını bilemem ama RX 6000 serisinde hatalar ciddi derecede azaldı.

Hocam fırınlamak bile hiçbir zaman kesin çözüm olmaz 1 hafta dayanması kısmını bilemem ama RX 6000 serisinde hatalar ciddi derecede azaldı.

Hocam 6500 XT 5500 XT'den daha ucuz ikinci elde bende onu anlamadim. Ya NVIDIA tarafında 1060 3 GB alacağım ya da AMD tarafından RX 6500 5500 gibi bir şey alacağım.

Bundan önce de olmuştu fırınlanmıştim 6 ay dayandi. Bakalım şimdi ne kadar dayanır.

Hocam 1660 Super öneririm pazarlıkla ben kutu fatura garantilisini 2-3 hafta önce 2950'ye aldım sizde 3200'e kadar pazarlıkla inip onu alın bence.

Hocam 1660 Super öneririm pazarlıkla ben kutu fatura garantilisini 2-3 hafta önce 2950'ye aldım sizde 3200'e kadar pazarlıkla inip onu alın bence.

Benim de aklımda o var.

Hocam 1650 nasıl sizce. O bir tık daha uygun bütçeme.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…