R7 265 vs GTX750 Ti STRIX

fuzix07

Megapat
Arkadaşlar 500 w psu var. Kendime yeni bir ekran kartı alacağım, ancak karar veremedim. Kendime 3 tane kart belirledim, bunların hangisi bana daha iyi uyar yardımcı olur musunuz?

İşlemci : i3 3320
Ram : 4 gb 1333 MHz

Kartlar;

1 : Asus STRIX GTX750 Ti : Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

2 : R7 265 Bu kartı önerirseniz hangi modeli almam gerektiği konusunda da yardımcı olun lütfen. Powercolor ve Sapphire modelleri var.

Powercolar : R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Sapphire : R7 265 Dual-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

3: 400 TL Bütçem var sizin öneriniz nedir ?

Şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Powercolor r7 265 alabilirsin.

Eskiden olsa 128 bit olduğu için GTX 750 ye bakmazdım bile ancak kart aniden patlama yarattı Herkezin dilinde STRIX STRIX )

Aynen GTX 750 Ti yeni bi kart tercih edebilirsin. 2 gün önce aldım fakat iade edicem gözüm yukarlarda biraz.

Normal fiyatını biliyor musunuz, acaba mağazada ne kadar ?

470-500 TL arası sanırım, indirimde olduğu için 380 TL.

750 Ti değil, R7 265 seç.

Cevap: R7 265.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum kartta güç girişi yok yani anakarttan alıyor gücü tweak ile gaming mode 1230 MHz yükseliyor ve her kasaya rahat bir şekilde sığar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…