S Semi Ziyaretçi 8 Haziran 2014 #11 hayır güç kaynağından değildir diğer bileşenlerin biraz kötüdür ondan bence. hayırlı olsun burak güle güle kullan
hayır güç kaynağından değildir diğer bileşenlerin biraz kötüdür ondan bence. hayırlı olsun burak güle güle kullan
blackblue Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 81 8 Haziran 2014 #12 eyw kardeşim konu kapatıla bilir
Tolga Şahin Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen 8 Haziran 2014 #15 Silinen üye dedi: ben olsam gtx750ti alırdım.çünkü nvidia nede olsa ben artık amd,ati almıyacam hep nvidia alcam sende öyle yap. Genişletmek için tıkla... bu nasıl bir fanboyluktur anlamadım kİ hayır amd sevmezsin anlarım da elalemin neden kafasını karıştırmaya çalışıyorsun. R7 s65 750ti' den 7-10 fps önde bir kart kesinlikle r7 265 tercih edilmeli.
Silinen üye dedi: ben olsam gtx750ti alırdım.çünkü nvidia nede olsa ben artık amd,ati almıyacam hep nvidia alcam sende öyle yap. Genişletmek için tıkla... bu nasıl bir fanboyluktur anlamadım kİ hayır amd sevmezsin anlarım da elalemin neden kafasını karıştırmaya çalışıyorsun. R7 s65 750ti' den 7-10 fps önde bir kart kesinlikle r7 265 tercih edilmeli.