R7 265x Mi GTX750 Mi ?

GTX750 Tİ alırsanız çok daha iyi olur. Ama tabii ki 12V kanalından kaç W verdiği de önemli. Kasayı açıp bakın ve 12V kanalından kaç W verdiğini söyleyin. Ona göre öneride bulunalım.

İkisi de hemen hemen aynı hızlarda kartlar. Ama elektrik açısından ve teknolojisi bakımından ben NVIDIA öneririm.

Kararsızlık beni oyalıyor. Şöyle ortak bir noktada toplansak alacağım :/

Kişisel tercihimi söyleyeyim o zaman: Nvidia. Ben kalbimden geçen marka her zaman nvidia oldu. AMD'ye göre daha sorunsuz kartlar üretiyor. Driver desteği zaten yarışamaz. Nvidia alırdım ben olsam.

Bu kartı i3 veya i5 ile kullanırsam oyunlarla ilgili kaç yıl götürebilir ? Maxell mimarisi olduğu için seçtim bu kartı. Hem ucuz hemde 400-450 w psu işimizi görür.

Kesinlikle r7 265 alırdım ben olsam. 750 ti ile aralarında 8-10 fps fark var. Ekran kartı alırken fasa fisoya değil, gerçek hayat testlerine bakmalısınız.

Son düzenleme:
Arkadaşın psu'su yeterli olmasaydı, gtx 750ti alabilirdi fakat yeterli. Bu durumda r7 265 varken gtx 750ti alınmaz. O aradaki 5-10 fps fark orta seviye kartlarla 1080p oyun oynamak için çok büyük değerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…