Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.
Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.
Bulduğunuz PSU'nun modelini de söylerseniz yorum yapabiliriz ancak sanırım şundan bahsediyorsunuz. FSP'nin düşük seviye modellerinden ve PlugLoadSolutions'ın sitesinde sertifikası gözükmüyor. Ben daha kaliteli bir model almanızı tavsiye ederim.
Bu model hakkında internette çok bir bilgi yok. Ben de doğru düzgün bir şey bulamadım ama genelde Türkiye gibi daha ana akım olmayan marketlerdeki popülerliğine ve fiyatına bakarak çok da iyi olacağını düşündüğümü söyleyemem.
Ben son zamanlarda piyasaya hiç hakim değilim o nedenle eminim daha iyi tavsiye yapan arkadaşlar da çıkacaktır ama baktığım kadarıyla şu ürünü düşünebilirsiniz. Yukarıda önerilenle fiyat farkının olduğunu biliyorum ama dediğim gibi sizin ilk öneriniz olduğunu varsaydığım ürünle aynı fiyat bandında hemen hemen.