D degisikkk Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 9 7 Ağustos 2021 #1 Merhaba, Son 1 2 aydır korsan oyun oynarken veya giriş yaparken PC hiçbir hata vermeden kapanıyor. Aynı durum Epic Games ve Origin yazılımlarına girerken de oluyor. Sistem. Ryzen 7 2700 3.2 GHz. B450-Aorus-Elite AMD Radeon 5500 XT G.Skill 16 GB 3200MHz CL16 DDR4 Dual kit RAM Corsair MP510 240GB 3100MB/sn-1050MB/sn NVMe PCI-e M.2 SSD.
Merhaba, Son 1 2 aydır korsan oyun oynarken veya giriş yaparken PC hiçbir hata vermeden kapanıyor. Aynı durum Epic Games ve Origin yazılımlarına girerken de oluyor. Sistem. Ryzen 7 2700 3.2 GHz. B450-Aorus-Elite AMD Radeon 5500 XT G.Skill 16 GB 3200MHz CL16 DDR4 Dual kit RAM Corsair MP510 240GB 3100MB/sn-1050MB/sn NVMe PCI-e M.2 SSD.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 "Korsana destek yok"diyen arkadaşlar gelmeden söyleyeyim virüs bulaşmış tarama yapın. Artı 0 Eksi
KS KS D degisikkk Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 9 7 Ağustos 2021 #3 ArthurMorgan33 dedi: "Korsana destek yok"diyen arkadaşlar gelmeden söyleyeyim virüs bulaşmış tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Taramayı yaptım olmadı. Format atım pc ye yine aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: "Korsana destek yok"diyen arkadaşlar gelmeden söyleyeyim virüs bulaşmış tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Taramayı yaptım olmadı. Format atım pc ye yine aynı hatayı alıyorum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 degisikkk dedi: Taramayı yaptım olmadı. Format atıp PC'ye yine aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Korsan oyunları tamamen kaldırın öyle deneyin. Artı 0 Eksi
degisikkk dedi: Taramayı yaptım olmadı. Format atıp PC'ye yine aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Korsan oyunları tamamen kaldırın öyle deneyin.
Ayça yaman Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 6 7 Ağustos 2021 #5 degisikkk dedi: Taramayı yaptım olmadı. Format atım PC'ye yine aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece bu oyunlarda mı oluyor diğer orijinal oyunlarda kapanıyor mu? Artı 0 Eksi
degisikkk dedi: Taramayı yaptım olmadı. Format atım PC'ye yine aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece bu oyunlarda mı oluyor diğer orijinal oyunlarda kapanıyor mu?
KS KS D degisikkk Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 9 7 Ağustos 2021 #6 ArthurMorgan33 dedi: Korsan oyunları tamamen kaldırın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an pc de hiç korsan oyun yok. Origin ve epiçgames'e girincede oluyor bu hata. Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Korsan oyunları tamamen kaldırın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an pc de hiç korsan oyun yok. Origin ve epiçgames'e girincede oluyor bu hata.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #7 degisikkk dedi: Şu an PC de hiç korsan oyun yok. Origin ve epiçgames'e girincede oluyor bu hata. Genişletmek için tıkla... PSu'nuz nedir? Artı 0 Eksi
degisikkk dedi: Şu an PC de hiç korsan oyun yok. Origin ve epiçgames'e girincede oluyor bu hata. Genişletmek için tıkla... PSu'nuz nedir?
KS KS D degisikkk Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 9 7 Ağustos 2021 #8 Ayça yaman dedi: Sadece bu oyunlarda mı oluyor diğer orijinal oyunlarda kapanıyo Genişletmek için tıkla... orjinal oyunlarda olmuyor ArthurMorgan33 dedi: PSu'nuz nedir? Genişletmek için tıkla... 600w Artı 0 Eksi
Ayça yaman dedi: Sadece bu oyunlarda mı oluyor diğer orijinal oyunlarda kapanıyo Genişletmek için tıkla... orjinal oyunlarda olmuyor ArthurMorgan33 dedi: PSu'nuz nedir? Genişletmek için tıkla... 600w
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #9 degisikkk dedi: Orijinal oyunlarda olmuyor. 600W. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapın düzelecektir diye düşünüyorum ve bir daha korsan oyun indirmeyin. Artı 0 Eksi
degisikkk dedi: Orijinal oyunlarda olmuyor. 600W. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapın düzelecektir diye düşünüyorum ve bir daha korsan oyun indirmeyin.
KS KS D degisikkk Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 9 7 Ağustos 2021 #10 ArthurMorgan33 dedi: Temiz kurulum yapın düzelecektir diye düşünüyorum ve bir daha korsan oyun indirmeyin Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım,ancak Epic games ve origin'e girincede oluyor. Daha yeni format atım temiz kurulm. Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Temiz kurulum yapın düzelecektir diye düşünüyorum ve bir daha korsan oyun indirmeyin Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım,ancak Epic games ve origin'e girincede oluyor. Daha yeni format atım temiz kurulm.