R7 2700 sistem yükseltme

ClayXV

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, arkadaşlar.
Zamanında, bütçe olmadığı için kısıtlı bir sistem toplamıştım. Sistemim aşağıdaki gibi, şimdi sistemimi yükseltmek istiyorum. Değiştirmek istediğim bileşenler; kasa, anakart(MSI MPG B550 GAMING Plus düşünüyorum) ve sıvı soğutma.
Hava akışı güzel bir kasa ve güzel bir anakart önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Bütçem 3.000₺ veya 3.500₺'ye kadar çıkabilirim.
Benim bileşenlerim;
- Kasa: Power-Boost-VK-P3301B-500W-mesh-panel-USB-30-mid-Tower-kasa.
- RAM 2 tane: XPG-Spectrix-D41-8 GB-3200MHz-DDR4-RGB-RAM-AX4U320038G16A-SR41-P404346496.
- Işlemci: Ryzen 7 2700.
- Anakart: MSI-B350-PC-MATE-4XDDR4-3200MHz-svglt-Gaming-anakartam4-P415186053? Cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21.
- Ekran kartı: Sapphire-Pulse-AMD-Radeon-RX5500-XT-8 GB-128BIT-GDDR6-11295-01-20G-P422101702.

Anakart yükseltmek mantıklı olmaz. 5500 XT'yi satıp RTX 2060S almanızı öneririm. Geriye kalan bütçeyle de RAM yükseltmesi yapın.

Anakart yükseltmek mantıklı olmaz. 5500 XT'yi satıp RTX 2060S almanızı öneririm. Geriye kalan bütçeyle de RAM yükseltmesi yapın.
Merhaba,
Öneri için teşekkür ederim.
Ekran kartı bana yeterli kalıyor aslında. Bilgisayarı oyun için değil, iş için toplamıştım. Sadece bileşenleri biraz yükseltmek istiyorum. Zaten oynadığım oyunlar kısıtlı CSGO, LOL veya Valorant oynuyorum.
Bu konu hakkında düşünceleriniz neler olurdu? Belki çok ileride ekran kartınıda değişebilirim, şimdiden ön yükseltme olarak düşünebiliriz.

O halde, B550 Tomahawk + Ryzen 7 3700X + RAM yükseltmesi güzel gider. Elinizdeki bileşenleri satacağınızı varsayarak öneri yapıyorum. Satacaksınız, değil mi?

O halde, B550 Tomahawk + Ryzen 7 3700X + RAM yükseltmesi güzel gider. Elinizdeki bileşenleri satacağınızı varsayarak öneri yapıyorum. Satacaksınız, değil mi?

B550 Tomahawk, R7 3700X ve kaliteli bir kasa-PSU yükseltmesi iyi gider. RAM yükseltmesini neden gerekli görüyorsunuz?

Aslında işlemciden memnundum, aklımda; anakart, kasa ve sıvı soğutma almak vardı. Lakin önerinizi düşünebilirim. Elimdeki malzemeleri arkadaşıma vereceğim.

Kasa ve PSU'nun kesinlikle değiştirmesi gerekli. Sıvı soğutmaya gerek duyucağınızı pek sanmıyorum ama isterseniz alabilirsiniz.
Aslında, soğutma konusunda stok fanda sorun yaşamıyorum. Dediğiniz gibi Kasa ve PSU değiştirebilirim.

Selam RAM'lerinden memnun musun ben de XPC D80 alacağında sıvı soğutmalı olan bu iki RAM'in arasında kaldım senin bana önerebilecegin bir şey var mı diye soracaktım simididen teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…