OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #1 Discord 3 4 gündür kasıyor nedenini anlayamadım donanım ivmesi kapalı. Sistemim: RX 580 8 GB R7 2700 2x8 RAM B450M S2H.
Discord 3 4 gündür kasıyor nedenini anlayamadım donanım ivmesi kapalı. Sistemim: RX 580 8 GB R7 2700 2x8 RAM B450M S2H.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 1 Şubat 2022 #11 Karındeşen dedi: Donanım ivmesi açık mı kardeşim? Donanım ivmesini kapatmak işe yarıyot zaten, açık olunca ek sistemden yiyor. Genişletmek için tıkla... Ne yiyor sistemden 8 GB GPU mu kullanıyor mesela? Bilip bilmeden konuşma. Artı 0 Eksi
Karındeşen dedi: Donanım ivmesi açık mı kardeşim? Donanım ivmesini kapatmak işe yarıyot zaten, açık olunca ek sistemden yiyor. Genişletmek için tıkla... Ne yiyor sistemden 8 GB GPU mu kullanıyor mesela? Bilip bilmeden konuşma.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #12 Grenouille dedi: Ne yiyor sistemden 8 GB GPU mu kullanıyor mesela? Bilip bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdük arkadaşla, bilmesem konuşmazdım. Bazılarında işe yarar. Artı 1 Eksi
Grenouille dedi: Ne yiyor sistemden 8 GB GPU mu kullanıyor mesela? Bilip bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdük arkadaşla, bilmesem konuşmazdım. Bazılarında işe yarar.
KS KS OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #13 Grenouille dedi: Neden kapalı? Daha akıcı bir deneyim için açılması önerilir. Genişletmek için tıkla... Donanım ivmesi açınca düzeldi gibi. Artı 0 Eksi
Grenouille dedi: Neden kapalı? Daha akıcı bir deneyim için açılması önerilir. Genişletmek için tıkla... Donanım ivmesi açınca düzeldi gibi.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 1 Şubat 2022 #14 Karındeşen dedi: Sorunu çözdük arkadaşla, bilmesem konuşmazdım. Eki Görüntüle 1290633 Bazılarında işe yarar. Genişletmek için tıkla... Gözünde sorun olduğu kadar kafanda da sorun var anlaşıldı. OyunPortal TaklaKing dedi: Donanım ivmesi açınca düzeldi gibi. Genişletmek için tıkla... Ek olarak görseldeki ayarı da yapmanızı tavsiye ederim. Açık değilse arama kısmına grafik ayarları yazarak bu seçeneği değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Karındeşen dedi: Sorunu çözdük arkadaşla, bilmesem konuşmazdım. Eki Görüntüle 1290633 Bazılarında işe yarar. Genişletmek için tıkla... Gözünde sorun olduğu kadar kafanda da sorun var anlaşıldı. OyunPortal TaklaKing dedi: Donanım ivmesi açınca düzeldi gibi. Genişletmek için tıkla... Ek olarak görseldeki ayarı da yapmanızı tavsiye ederim. Açık değilse arama kısmına grafik ayarları yazarak bu seçeneği değiştirebilirsiniz.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #15 Grenouille dedi: Gözünde sorun olduğu kadar kafanda da sorun var anlaşıldı. Genişletmek için tıkla... Sorun olabilir, eksik değil en azından kafam yerinde. Artı 0 Eksi
Grenouille dedi: Gözünde sorun olduğu kadar kafanda da sorun var anlaşıldı. Genişletmek için tıkla... Sorun olabilir, eksik değil en azından kafam yerinde.
KS KS OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #16 Grenouille dedi: Gözünde sorun olduğu kadar kafanda da sorun var anlaşıldı. Ek olarak görseldeki ayarı da yapmanızı tavsiye ederim. Açık değilse arama kısmına grafik ayarları yazarak bu seçeneği değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 1290635 Genişletmek için tıkla... Bu ayar çıkıyor o ayarı bulamadım. Artı 0 Eksi
Grenouille dedi: Gözünde sorun olduğu kadar kafanda da sorun var anlaşıldı. Ek olarak görseldeki ayarı da yapmanızı tavsiye ederim. Açık değilse arama kısmına grafik ayarları yazarak bu seçeneği değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 1290635 Genişletmek için tıkla... Bu ayar çıkıyor o ayarı bulamadım.