R7 2700 ve GTX 1050 Ti Sisteme 450 W PSU Yeter mi?

X-frost

Kilopat
Daha fazla  
Neredeyse 15 sene civarlarında kullandığım 450 Watt'Lık Güç kaynağım var. Topladığım sistem:
  • Ryzen7 2700,
  • 16 GB RAM,
  • GTX 1050 Ti,
  • 1 TB harddisk ve eski 150 GN'lık harddiskimide takacağım, bu güç kaynağı yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
450W yeter ama kaliteli bir marka ve 80+ sertfikası varsa yeterli olur. Benim size tavsiyem yukarıda belirttiğim özellikle olsa bile yeni bir güç kaynağına ihtiyacınız olur. R7 2700 güçlü bir işlemci olduğu için ilerde iyi bir ekran kartı takmak için 600W almak daha iyi olur.

Evet tam tarihi bilmiyorum aklıma öyle geldi bilgisayarı alalı okadar oldu daha önce kendi kasasından verilen 500wGüç kaynağını kullandım sonra arkasındaki dügme ne işe yarıyor diye merak ettim bastım patladı. Şimdi topladığım pcyi 450watt lıkla bir deniycem umarım sorun çıkmaz önerilerinizi bekliyorum kartlarda kalıcı hasar gibi bazı şeyler olmadığı sürece sorun olmaz heralde

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı