R7 2700 ve GTX 1070 Ti Sistem Açılmıyor

Nwatid

Kilopat
Yeni PC topladım, Son eksiği olan güç kaynağınıda takıp power tusuna bastım. Normal olarak PC çalıştı 5 dakika kadar. Sonra birden PC kendini kapatıyor yazısı çıkıp kapattı. Daha sonra açma tuşuna bastığımda elektrik 1-2 sn geliyor direk kendini geri kapatıyor. Tekrardan power tusuna bastığımda hiç elektrik gelmedi açılmadı. Durup dururken kendini açtı ben dokunmadan 1-2 sn sonra hemen geri kapadı sorun ne olabilir?
  • Ryzen 7 2700
  • MSI Aero GTX 1070 Ti
  • Cooler Master 700W 80+ PSU
  • 8 GB Crucial 2666 MHz RAM
  • Aourus AX370 Gaming K5 anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'nu kapat veya fişini çek. Power' 8 10 kere 1 saniye aralıklarla bas elektriği alsın sistemdeki. PSU fişini geri tak besmeleyle çalıştır.

PSU'nu kapat veya fişini çek. Power' 8 10 kere 1 saniye aralıklarla bas elektriği alsın sistemdeki. PSU fişini geri tak besmeleyle çalıştır.
Gidip yeni bir kasa aldım. Eskisinin şase yapıyor olabileceğini söylediler. Everest Rampage RedSky model kasayı satın aldım. Montajını yaptım şuan çalıştırdım. Bekliyorum aynı şeyi yapmaz İNŞALLAH.
Yeniden yaparsa dediğinizi deniyeceğim. Bu arada PSU'yu vatan'dan bugün almıştım. Gidip onuda bir test ettirdim problem yok gözküyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…