R7 2700 ve RTX 2060 S sistem toplama

Bütçe
5800

Wielsek

Kilopat
Daha fazla  
Screenshot_20200301-204419_n11com.jpg

Screenshot_20200301-204428_n11com.jpg

Screenshot_20200301-204432_n11com.jpg

Bu şekilde bir bilgisayar topladım. 155 TL'lik indirim kuponum olduğu için N11 tercih ettim. Parça uyumluluğu ile bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartının markası nasıldır?
Ayrıca şöyle bir RAM buldum fakat internette marka hakkında hiçbir bilgi yok;

Screenshot_20200301-204503_n11com.jpg

3000 MHz'lik RAM'lardan da ucuz 3200MHz'lik bir RAM.
Not: Bütçeden dolayı 8 GB'lik RAM ve 500GB HDD aldım, yakın zamanda SSD ve bir 8 GB'lik RAM daha alacağım.

Son düzenleme:
Yeterli bilgi paylaşmamışsın daha açıklayıcı olur musun?

Edit:Şimdi gördüm üstte link var, silemedim mesajı şimdilik kalsın.

Yeterli bilgi paylaşmamışsın daha açıklayıcı olur musun?

Oyun sistemi alıyorum, işlemcim fazla mı olmuş? Ekran kartımın markası nasıl? Bahsettiğim "neoforza" RAM alınabilir mi? Anakartlardan pek anlamıyorum, Gigabyte S2H ile arasında çok fark var mıdır?

İşlemci R5 3600 ya da 3500X olması darboğaz açısından 2700'e göre daha iyi olabilir, PSU 550W yeterli gelmeyebilir, anakartın bence yeterli, Palit sık kullanılmıyor ama pek şikayet yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
"6 çekirdek artık yeterli değil" diye bir video gördüğümden dolayı 8 çekirdekli bir işlemciye yöneldim fakat sizce 6 da iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
psu 550 watt yeterli gelmeyebilir,
Yanlış bilgi vermeyin. 2070S için bile 550W PSU önerilirken, 2060S için 550W gayet yeterlidir.

"Here is our power supply recommendation:
  • GeForce RTX 2060 Super - On your average system we recommend a 500 Watt power supply unit.
  • GeForce RTX 2070 Super - On your average system we recommend a 550 Watt power supply unit."
"6 çekirdek artık yeterli değil" diye bir video gördüğümden dolayı 8 çekirdekli bir işlemciye yörldim fakat sizce 6 da iyi midir?
Oyunlarda tek çekirdek performansı daha önemli olduğu için 3500x ya da 3600 sizin için daha iyi bir tercih olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O ramleri hiç duymadım o yüzden birşey diyemem. Ama bilindik marka ram almakta fayda var.

Sistem olarak direk toplanmış bu sistemi alabilirsiniz.
Adsız.png

Yanlış bilgi vermeyin. 2070S için bile 550W PSU önerilirken, 2060S için 550W gayet yeterlidir.

"Here is our Power Supply recommendation:
  • GeForce RTX 2060 Super - on your average System we recommend a 500 Watt Power Supply unit.
  • GeForce RTX 2070 Super - on your average System we recommend a 550 Watt Power Supply unit."

Oyunlarda tek çekirdek performansı daha önemli olduğu için 3500X ya da 3600 sizin için daha iyi bir tercih olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O RAM'leri hiç duymadım o yüzden bir şey diyemem. Ama bilindik marka RAM almakta fayda var.

Sistem olarak direkt toplanmış bu sistemi alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 508479

Bana yanlış bilgi verme deyip de 650 Watt PSU önermen çok hoş olmuş.

Bana yanlış bilgi verme deyip de 650 Watt PSU önermen çok hoş olmuş.
Benim o PSU'lu kasayı önermemdeki sebep, içerisindeki PSU'nun kapasitesinden ve ya kalitesinden ziyade kasanın 4 adet RGB fanla gelip, ön tarafının mesh yapıya sahip olup aynı zamanda fiyatının da muadellerine göre uygun olmasındandır. Yoksa arkadaşın bütçesi yeterse seçenekler arasındaki Corsair Spec Delta RGB 550W kasasını da seçebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı