metehannnarslqnnn Femtopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Merhabalar, dün Fornite indirdim. Ayarları bayağı bir düşüğe çektim çözünürlük dahil, aniden oynarken donuyor ve crash veriyor ama Alt Tab atamıyorum Windows tuşuna basıp çıkamıyorum. Düzeltmek için bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Sistem özelliklerim: 16 GB RAM, R7 2700U, ekran kartı; işlemciden. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Merhabalar, dün Fornite indirdim. Ayarları bayağı bir düşüğe çektim çözünürlük dahil, aniden oynarken donuyor ve crash veriyor ama Alt Tab atamıyorum Windows tuşuna basıp çıkamıyorum. Düzeltmek için bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Sistem özelliklerim: 16 GB RAM, R7 2700U, ekran kartı; işlemciden.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 metehannnarslqnnn dedi: Merhaba, dün Fornite indirdim. Ayarları bayağı bir düşüğe çektim çözünürlük dahil, aniden oynarken donuyor ve crash veriyor ama Alt Tab atamıyorum Windows tuşuna basıp çıkamıyorum. Düzeltmek için bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Sistem özelliklerim: 16 GB RAM, R7 2700U, ekran kartı; işlemciden. Genişletmek için tıkla... Ara sıra bende de oluyor. Fortnite çöktü diyor. Ama senin ekran kartının işlemciden olması ve işlemcinin düşük olmasından kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
metehannnarslqnnn dedi: Merhaba, dün Fornite indirdim. Ayarları bayağı bir düşüğe çektim çözünürlük dahil, aniden oynarken donuyor ve crash veriyor ama Alt Tab atamıyorum Windows tuşuna basıp çıkamıyorum. Düzeltmek için bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Sistem özelliklerim: 16 GB RAM, R7 2700U, ekran kartı; işlemciden. Genişletmek için tıkla... Ara sıra bende de oluyor. Fortnite çöktü diyor. Ama senin ekran kartının işlemciden olması ve işlemcinin düşük olmasından kaynaklı olabilir.