R7 2700X anakart önerisi

Micro ATX demeye çalıştınız herhalde o zaman B450M Gaming Plus ve B450 Aorus M bakabilirsin.
Şuan üstündeki bulunan anakart GIGABYTE GA-AB350M-GAMING 3 AMD B350M Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.)MHz. Boyutu bu işte pek anlamadım boyut olayını. Bu anakartı yeğenime vereceğim için yeni anakart almak istiyorum.

MidT ATX yazıyor.
Hepsiburdadan kasanıza baktığımda, Anakart Desteği ATX, Micro-ATX, Mini-ITX olarak görünüyor, yani ATX anakart takabilirsiniz.
Cooler Master MasterBox Lite 5 80+ 500W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa MCW-L5S3-KWNA50

Size önereceğim anakart MSI B450 Gaming Plus Max, bu anakartı alırsanız büyük bir kazancınız oluyor, O nedir derseniz, aldığınız sitede olumlu inceleme yorumu yapıp, anakartı msı sitesine kayıt ediyorsunuz daha sonra yaptığınız yorumun linkini msı ya gönderiyorsunuz, size 25 dolarlık steam cüzdan kodu hediye veriyorlar ben hepsiburada'dan x470 aldım dediklerimi yaptım ertesi gün 25 dolarlık kod yolladılar. Kampanyaya her site dahil değil bilginize. Örnek Not: Hepsiburada da yorum yaptıktan sonra onaylanmasını bekleyin, onaylanınca hesabınızdan çıkın ve Google da hepsiburada MSI B450 Gaming Plus Max yorumları diye aratın sadece yorumları gösteren linki msı verin verirken makaleyi işaretleyin. Buradaki linki inceleyebilirsiniz açıklamalar mevcut dediğim olay bir çok msı ürünün de var. Anakart şuan 760TL civarında, altta verdiğim kampanya linkinden kampanyaya katılan sitelere bakıp ona göre site tercih edip oradan alınız.
Bu siteden detayları ve kampanyaya dahil olan siteleri görebilirsiniz.
Daha sonra yorumunuz onaylanınca buradan seçimleri yapıp kampanyaya katılın.

Kampanya join-shout-out-for-msi linki.
(Link msi site linki gibi görünebilir ama kampanya linkidir tıklayın.)

Ürünü alınca önce buradan ürün kaydı yapın.

MSI B450 Gaming Plus Max 760 TL civarı olan siteler.

Bu sitelerden birinden alıp o sitede yorum yapmanız gerek. Hepsiburada, Vatan Bilgisayar, Sinerji, İnce Hesap, İtopya, Yukko, İnventus, Amazon, Ebrar Bilgisayar, Eksen Bilgisayar, Media Markt Kampanya bu sitelerden alımda geçerlidir.

MSI B450 Gaming Plus Max almaya karar verdim. Yardımlarınız ve görüşlerinizi benim ile paylaştığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

MSI B450 Gaming Plus Max almaya karar verdim. Yardımlarınız ve görüşlerinizi benim ile paylaştığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Kampanyaya katılır iken, ne yapacağın konusunda zorlanırsan yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…