R7 2700X, B450 ve RTX 2700 Sistem Yeniden Başlamıyor

Makaleler
6
Merhaba öncelikle, başlıkta da belirttiğim gibi sistem açıkken Windows üzerinden yeniden başlat dediğimde siyah ekranda kalıyor. Bir program yüklediğimde, restart gerektiğinde vs. kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu yüzden. Dün format attım, formattan sonra oldu bu durum.
Sistem:
  • CPU: R7 2700X
  • Anakart: B450-F ROG Strix (BIOS 2704)
  • GPU: RTX 2070 Super ROG Strix (441.87 WHQL)
  • PSU: FSP Hydro G 750W
  • RAM: G.Skill TridentZ 2x8GB 3200

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç seçeneklerinden uyku ve hızlı başlat durumunu devre dışı bırakmayı deneyin. Kurulumunuzda bir sistem dosyası hatası var gibi görünüyor.

Yol yakınken, Microsoft'un sitesinden yeni bir Windows imajı indirip tekrar UEFI BOOT ile USB'nizi oluşturup temiz bir format atın. Bunları yapmadan önce varsa Anakartınızın sitesinde son BIOS güncellemesini kontrol edin ve güncelleyin. Sonrasında ilk cümlemdeki adımları izleyip tekrar format atıp sonuçları bizimle paylaşın, kolay gelsin.

Güç seçeneklerinden uyku ve hızlı başlat durumunu devre dışı bırakmayı deneyin. Kurulumunuzda bir sistem dosyası hatası var gibi görünüyor.
Aynen uyku ayarı açık kalmış kapattım deneyeceğim.
Yol yakınken, Microsoft'un sitesinden yeni bir Windows imajı indirip tekrar UEFI BOOT ile USB'nizi oluşturup temiz bir format atın. Bunları yapmadan önce varsa Anakartınızın sitesinde son BIOS güncellemesini kontrol edin ve güncelleyin. Sonrasında ilk cümlemdeki adımları izleyip tekrar format atıp sonuçları bizimle paylaşın, kolay gelsin.
Bu BIOS'dan sonra çıkan 2 BIOS da hatalı olduğu için yüklememiştim fakat şuan bir tane daha çıkmış onu kurup deneyeceğim ama dediğim gibi formattan önce sorun yoktu.

Düzenleme: Güç seçeneklerinden uykuyu kapattıktan sonra sorun düzeldi. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı