Farukes Femtopat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 RAM G.Skill 2x8GB 3000MHz Ekran kartı NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB Anakart GIGABYTE B450M S2H (rev. 1.x) İşlemci AMD Ryzen 7 2700x Eight-Core Processor 3.70GHz FiveM'de bir sunucuda anlayamadığım bir sebepten dolayı bu hatayı alıyorum. Bu hatayı çözmemde yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri pıt.PNG 23,1 KB · Görüntüleme: 28 pfff.PNG 28,8 KB · Görüntüleme: 60
FiveM'de bir sunucuda anlayamadığım bir sebepten dolayı bu hatayı alıyorum. Bu hatayı çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.
Carloss Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 4 14 Temmuz 2023 #2 Hatanın aynısını bende alıyorum çoğunlukla ALT-TAB yaptığım zaman oluyor Artı 0 Eksi
KS KS Farukes Femtopat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 Carloss dedi: Hatanın aynısını bende alıyorum çoğunlukla ALT-TAB yaptığım zaman oluyor Genişletmek için tıkla... ALT-TAB ne yazık ki sorunun kaynağı değil ayrıca bilgisayarıma format atmam da bir değişime sebep olmadı. Değişik bir sorun Artı 0 Eksi
Carloss dedi: Hatanın aynısını bende alıyorum çoğunlukla ALT-TAB yaptığım zaman oluyor Genişletmek için tıkla... ALT-TAB ne yazık ki sorunun kaynağı değil ayrıca bilgisayarıma format atmam da bir değişime sebep olmadı. Değişik bir sorun