Giorchi Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #1 Bilgisayarı açıyorum ve anakart logo ekranına geldiğinde kalıyor ve reset atmazsam öylece kalıyor. Gigabyte B450S2H kullanıyorum, son BIOS güncellemesi yaptıktan sonra oldu F51 sürümü. İşlemcim: Ryzen 7 2700X. Ekran kartı: RTX 2060.
Bilgisayarı açıyorum ve anakart logo ekranına geldiğinde kalıyor ve reset atmazsam öylece kalıyor. Gigabyte B450S2H kullanıyorum, son BIOS güncellemesi yaptıktan sonra oldu F51 sürümü. İşlemcim: Ryzen 7 2700X. Ekran kartı: RTX 2060.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ekim 2020 #2 BIOS pilini çıkartın, 25-30 saniye bekledikten sonra geri takın. Artı 0 Eksi
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 2 Ekim 2020 #3 RAM'leri çıkarıp peçete ile temizledikten sonra geri takmayı deneyin. Artı 0 Eksi
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 2 Ekim 2020 #4 BIOS ayarlarından Windows Boot Manager'in ilk sırada olup olmadığını kontrol edin. Artı 0 Eksi
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 2 Ekim 2020 #5 Bence komik bir şey yok. Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 2 Ekim 2020 #6 burstappenn dedi: Bence komik bir şey yok. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Peçete değil de bir silgi ile yapsa faydası olabilir hocam. Artı 0 Eksi
burstappenn dedi: Bence komik bir şey yok. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Peçete değil de bir silgi ile yapsa faydası olabilir hocam.
KS KS Giorchi Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #7 Ma'at dedi: BIOS pilini çıkartın, 25-30 saniye bekledikten sonra geri takın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala aynı sorun var. hasuna dedi: BIOS ayarlarından Windows Boot Manager'in ilk sırada olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet ilk sırada. hasuna dedi: Peçete değil de bir silgi ile yapsa faydası olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Ramleri de sildim yine aynı. Acaba format atsam düzelir mı? Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: BIOS pilini çıkartın, 25-30 saniye bekledikten sonra geri takın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala aynı sorun var. hasuna dedi: BIOS ayarlarından Windows Boot Manager'in ilk sırada olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet ilk sırada. hasuna dedi: Peçete değil de bir silgi ile yapsa faydası olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Ramleri de sildim yine aynı. Acaba format atsam düzelir mı?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Ekim 2020 #8 Giorchi dedi: Yaptım ama hala aynı sorun var. Evet ilk sırada. RAM'leri de sildim yine aynı. Acaba format atsam düzelir mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 varsa şu an üzerinde Windows kurma USB'sini takın ve onar deyin. Büyük ihtimalle onaracaktır. Artı 0 Eksi
Giorchi dedi: Yaptım ama hala aynı sorun var. Evet ilk sırada. RAM'leri de sildim yine aynı. Acaba format atsam düzelir mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 varsa şu an üzerinde Windows kurma USB'sini takın ve onar deyin. Büyük ihtimalle onaracaktır.