MertBykngn
Centipat
Herkese iyi günler, birkaç konu hakkında forumdaki sizlere danışmak istedim.
Elimde R5 2600, GTX 1650 Super'li halihazırda kullandığım bir kasa var, bu kasayı tamamen satıp kendime yeni bir kasa toplama aşamasındayım. Bazı parçaları elimde var bazı parçalarını temin edeceğim. Aşağıya listeleyeceğim parçalardan elimde olan ya da olmayan veya temin edeceklerimin herhangi bir uyuşmazlığı olur mu? Yeni kasa nedenim çok fazla oyun oynuyorum, amacım yayın açmak yayındaki oyun kesitlerini de YouTube'a arşif gibi yüklemek izlenir izlenmez pek sorun değil. Maksat oyun oynarken yayında açmış olmak YouTube'a de kendi oyun arifimi yüklemek.
Gamepower warcry 9 fanlı kasa - elimde var.
ASUS ROG STRIX B450-F Gaming anakart - 0 alacağım.
Ryzen 7 2700X - tanıdıktan 2.el alacağım.
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio - tanıdıktan 2.el alacağım.
Corsair Vengeance RGB Pro 3200MHz 4x8GB toplamda 32 GB RAM - 2X elimde var, 2X ikince el alacağım.
PSU 750+ Gold sertifikalı güç kaynağını 0 alacağım - önerilerinizi beklerim.
Corsair Hydro H60 120mm sıvı soğutma - elimde var.
XPG S40G - 500GB M.2 SSD - elimde var.
SanDisk 500GB SATA SSD - 0 alacağım.
Seagate Barracuda 2X 2TB toplamda 4TB HDD - elimde var.
Sormak istediklerimi hızlı bir şekilde sıralayım. 120mm sıvı soğutma R7 2700X için yeterli olur mu? Bir de sıvı soğutmanın radyatörüne kasanın içinde bulunan fan modelinden extra 1 adet daha alıp bağlayıp kasanın egzoz çıkışına monte edip işlemciye bağlayabilir miyim?
Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün birçok videosunu izledim işlemci anakart ve ekran kartı için iyi yorumları olduğunu gördüm tanıdıkta da bulunduğu için böyle bir sistem toplamak istiyorum sizce iyi midir yeterli olur mu?
Hepinize şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Elimde R5 2600, GTX 1650 Super'li halihazırda kullandığım bir kasa var, bu kasayı tamamen satıp kendime yeni bir kasa toplama aşamasındayım. Bazı parçaları elimde var bazı parçalarını temin edeceğim. Aşağıya listeleyeceğim parçalardan elimde olan ya da olmayan veya temin edeceklerimin herhangi bir uyuşmazlığı olur mu? Yeni kasa nedenim çok fazla oyun oynuyorum, amacım yayın açmak yayındaki oyun kesitlerini de YouTube'a arşif gibi yüklemek izlenir izlenmez pek sorun değil. Maksat oyun oynarken yayında açmış olmak YouTube'a de kendi oyun arifimi yüklemek.
Gamepower warcry 9 fanlı kasa - elimde var.
ASUS ROG STRIX B450-F Gaming anakart - 0 alacağım.
Ryzen 7 2700X - tanıdıktan 2.el alacağım.
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio - tanıdıktan 2.el alacağım.
Corsair Vengeance RGB Pro 3200MHz 4x8GB toplamda 32 GB RAM - 2X elimde var, 2X ikince el alacağım.
PSU 750+ Gold sertifikalı güç kaynağını 0 alacağım - önerilerinizi beklerim.
Corsair Hydro H60 120mm sıvı soğutma - elimde var.
XPG S40G - 500GB M.2 SSD - elimde var.
SanDisk 500GB SATA SSD - 0 alacağım.
Seagate Barracuda 2X 2TB toplamda 4TB HDD - elimde var.
Sormak istediklerimi hızlı bir şekilde sıralayım. 120mm sıvı soğutma R7 2700X için yeterli olur mu? Bir de sıvı soğutmanın radyatörüne kasanın içinde bulunan fan modelinden extra 1 adet daha alıp bağlayıp kasanın egzoz çıkışına monte edip işlemciye bağlayabilir miyim?
Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün birçok videosunu izledim işlemci anakart ve ekran kartı için iyi yorumları olduğunu gördüm tanıdıkta da bulunduğu için böyle bir sistem toplamak istiyorum sizce iyi midir yeterli olur mu?
Hepinize şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.