NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 886 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 17 Ağustos 2019 #11 Ege Hazar dedi: Bütçenizi bilmiyorum anakart için fakat bu iki modeli önerebilirim: 1-2 Genişletmek için tıkla... Asus her zaman tercihimdir. Nedendir bilmiyorum. Ayrıca R7 3900X alıyorum bununla beraber uygun mudur? Sistem oyun içindir. NGY dedi: Asus her zaman tercihimdir. Nedendir bilmiyorum. Ayrıca R7 3900X alıyorum bununla beraber uygun mudur? Sistem oyun içindir. Genişletmek için tıkla... Ha birde ekran kartı ne alırdın sen olsan?
Ege Hazar dedi: Bütçenizi bilmiyorum anakart için fakat bu iki modeli önerebilirim: 1-2 Genişletmek için tıkla... Asus her zaman tercihimdir. Nedendir bilmiyorum. Ayrıca R7 3900X alıyorum bununla beraber uygun mudur? Sistem oyun içindir. NGY dedi: Asus her zaman tercihimdir. Nedendir bilmiyorum. Ayrıca R7 3900X alıyorum bununla beraber uygun mudur? Sistem oyun içindir. Genişletmek için tıkla... Ha birde ekran kartı ne alırdın sen olsan?