Anakartım MSI X470. Çok saçma geldiğini biliyorum ama en azından birkaç ay idare etmesi için ucuz bir ekran kartı lazımdı ve 1030'lar bayağı uygun geldi. Daha sonrasında RTX'e geçeceğim.
Bilgisayarda sadece kurgu yapıyorum. O yüzden oyun performansı önemli değil. Ön izleme ekranında biraz sorun olabilir ama onu da proxy ile hallederim.
Her pci-e express x8 x16 slotu olan anakarta her ekran kartını takamıyoruz maalesef. Pci-e üzerinden 50 watt veremeyen rezil anakartlar var IPXSB H61 gibi.
Her pci-e express x8 x16 slotu olan anakarta her ekran kartını takamıyoruz maalesef. Pci-e üzerinden 50 watt veremeyen rezil anakartlar var IPXSB H61 gibi.
Buna karşın söylediğim bir şey yok. Sizin kurduğunuz cümleden her anakarta her ekran kartı takılır gibi bir anlam çıkıyor. 2004'ten beri çıkan her ekran kartı dediğiniz zaman bu anlam çıkıyor
Buna karşın söylediğim bir şey yok. Sizin kurduğunuz cümleden her anakarta her ekran kartı takılır gibi bir anlam çıkıyor. 2004'ten beri çıkan her ekran kartı dediğiniz zaman bu anlam çıkıyor
Karttan bayağı memnunum şu ana kadar. Kurgu yaparken önizlemelerde ilk başta biraz sorun yaşamış olsam da sonradan düzeldi problemler. Şu anda hiç sorunsuz kullanıyorum.
Oyun performansını ise çok test etme şansım olmadı. Sadece FIFA Online 4 ve Euro Truck Simulator 2 oynadım ve onlarda da bir problemle karşılaşmadım.