Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim normalde üzülmezdim ama o power tuşunu açtığımda gelen çok ufak bi bzzzzz sesi moralimi bozdu umarım kısa devrenin çaresi vardır bugün bi tekrar denerim sonra parçaları ayrı ayrı çalışıp çalışmadığını araştırıp denerim.
Ben de pek anlamadığımdan pcyi termal macun sürsün diye mahalle pc tamircisine götürdüm anlamıyorum ya saldım adama.. Neyse bu r7 2700x soğutucusuna tornavidayla girdi çat diye ses geldi adamdaki tepki; aaa o ses nerden geldi. Adamı dövsem değmeyecek laf da anlatamazsın. Vatan bilgisayardan almıştım garantisine 1 ay kalmıştı götürdüm dediler ki işlemci de lazım bunu yapmamız için. Utanılması gereken bir durum. Ücretli yapsınlar sadece o plastik aparatı takıcaklar dedim yok dediler. Eve geldim plastik kelepçeyle tam yerine çapraz kelepçeledim 2 haftadır hiç sorun çıkarmıyordu derece de 60’ı geçmedi. Sonradan araştırıp baktığımda gidip adamı dövesim geldi o kadar kolay bi kilit aparatını nasıl kırmış. Önceki işlemci soğutucumun ayağı tam bir belaydı 4 kilitli intel stok fan. Neyse can sıkıntısında burda prophetpat filan olurum herhalde pc’nin açılacağı yok.