R7 2700X ve RTX 2060 için monitör önerisi

ama bu seferde yırtılmalara maruz kalıcam değilmi

Evet ama zaten FPS oyuncuları için görüntüden çok hız önemli oluyor, bu yüzden sistemi iyi olsa bile ayarları low’da oynayan bir sürü oyuncu var. Hikayeli oyun oynayacağınızda freesync/gsync açarsınız, yırtılmalar en aza iner yine, zor bir şey değil.

Evet ama zaten FPS oyuncuları için görüntüden çok hız önemli oluyor, bu yüzden sistemi iyi olsa bile ayarları low’da oynayan bir sürü oyuncu var. Hikayeli oyun oynayacağınızda freesync/gsync açarsınız, yırtılmalar en aza iner yine, zor bir şey değil.
teşekkürler
a
herhangi bir freesync monitör de olur demi

Son düzenleme:
Rekabetçi oyunlarda yüksek tazeleme hızı ve düşük gecikme istiyorsanız istiyorsanız zaten Gsync ya da Freesync kapatmanız gerekecek. Bu teknolojiler yırtılmaları en aza indirmekle beraber input lag’ı arttırır. FPS oyuncuları bu yüzden sync özelliğini açmıyor genelde, benim de ekran kartım Nvidia, monitorum Gsync ama Gsync kapalı tutuyorum.
biraz hortlatmış gib iolcam ama bu monitör sizce nasıl ama freesync veya gysnc yazısı göremedim tam olarak nolur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı