B bloodmaster Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 57 27 Kasım 2019 #1 İncehesap'ta hazır sistemlere bakarken bu sistemi gördüm: Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce bu sistem nasıl? Açıkçası beni kasa ve SSD şüpheye düşürdü. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2019
İncehesap'ta hazır sistemlere bakarken bu sistemi gördüm: Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce bu sistem nasıl? Açıkçası beni kasa ve SSD şüpheye düşürdü. Sizce alınır mı?
Feath Decipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 27 Kasım 2019 #2 Fiyatına göre iyi görünse de Kasa ve SSD beş para etmez ürünler. Render, Edit vs. yapmıyorsan sistemi almanı tavsiye etmem.
Fiyatına göre iyi görünse de Kasa ve SSD beş para etmez ürünler. Render, Edit vs. yapmıyorsan sistemi almanı tavsiye etmem.
A Adım Yok Centipat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 311 27 Kasım 2019 #3 bloodmaster dedi: İncehesap'ta hazır sistemlere bakarken bu sistemi gördüm: Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce bu sistem nasıl? Açıkçası beni kasa ve SSD şüpheye düşürdü. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kötü bir sistem değil ama yerinizde olsam itopyadan alırdım çünkü kasa hakkında pek iyi şeyler duymadım ve incehesap yurtiçi kargo ile çalışıyor geçen kasamı kırdılar
bloodmaster dedi: İncehesap'ta hazır sistemlere bakarken bu sistemi gördüm: Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce bu sistem nasıl? Açıkçası beni kasa ve SSD şüpheye düşürdü. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kötü bir sistem değil ama yerinizde olsam itopyadan alırdım çünkü kasa hakkında pek iyi şeyler duymadım ve incehesap yurtiçi kargo ile çalışıyor geçen kasamı kırdılar
serkanxgod Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 273 27 Kasım 2019 #4 bloodmaster dedi: İncehesap'ta hazır sistemlere bakarken bu sistemi gördüm: Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce bu sistem nasıl? Açıkçası beni kasa ve SSD şüpheye düşürdü. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem Teknoking bu sistemdeki kasa ssd anakartini begenmedim
bloodmaster dedi: İncehesap'ta hazır sistemlere bakarken bu sistemi gördüm: Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce bu sistem nasıl? Açıkçası beni kasa ve SSD şüpheye düşürdü. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem Teknoking bu sistemdeki kasa ssd anakartini begenmedim
B bloodmaster Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 57 27 Kasım 2019 #5 serkanxgod dedi: Tavsiyem Teknoking bu sistemdeki kasa ssd anakartini begenmedim Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkürler. Bana birde monitör önerebilir misiniz? 600 tl civarında.
serkanxgod dedi: Tavsiyem Teknoking bu sistemdeki kasa ssd anakartini begenmedim Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkürler. Bana birde monitör önerebilir misiniz? 600 tl civarında.
A Adım Yok Centipat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 311 27 Kasım 2019 #6 bloodmaster dedi: Tavsiyeniz için teşekkürler. Bana birde monitör önerebilir misiniz? 600 tl civarında. Genişletmek için tıkla... O bilgisayar için en az 1000tl monitör alman lazım
bloodmaster dedi: Tavsiyeniz için teşekkürler. Bana birde monitör önerebilir misiniz? 600 tl civarında. Genişletmek için tıkla... O bilgisayar için en az 1000tl monitör alman lazım