R7 2700X ve RTX 2060 Sistem Önerisi

Isınan bir işlemci olduğunu reddediyorum. Tabii ki de teknoloji şans işidir 2700X'i çok ısınan bir kullanıcı çıkabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz. Yaklaşık 4 aydır kullanmaktayım. İşlemciye en çok yük bindiren oyunlarda bile 65 dereceyi geçtiğini görmedim. Ayrıca uslubum için kusura bakmayın.

Hayır overclock yapmayacağım normal kullanacağım ve 3700X i bekleyemem. Yorumun için saol.
Bütçe nedir? Biz de bakalım.
Almanya da yaşıyorum Euro ile alacağım.

Eğer burada yorum yapmak için yorum yapan birisi var ise o da sensin.
M.2 SATA SSD'ler SATA SSD'lere göre neredeyse en az 2 kat daha iyi bir performans sergiliyor. Bir kere arayüzleri değişiyor.
Bilgisayarın genel olarak hızını belirleyen parçalardan bir tanesi sabit depolama bileşenleridir, burada bana kalırsa küçülmeye gidilmemeli.

@TheMarksman

Aslında sensin. Çünkü arkadaş doğru söylüyor. M2 SSD ile Sata SSD'nin farkı oyunda değil, veri yazdırma ve okumada ortaya çıkar. Her iki SSD'nin de okuma ve yazma hızı bir oyunun arayüzü için fazlasıyla yeterlidir. Arada 1 sn oynar ya da oynamaz.

Şayet bir kişi, GB'larca dosyaları oradan oraya taşımıyorsa ve veri aktarımı yapmıyorsa, M2 SSD'ye masraf yapması gereksizdir. O yorumu yapan arkadaş da bundan bahsetmiş.

Buyur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…