Çözüldü R7 2700X ve RX 590 Darboğaz yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EbubekirGamin01

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX590 8 GB ve AMD Ryzen 7 2700X 4.35GHz, 16 GB RAM 3000MHz'li bir PC toplayacağım da, darbogaz olur diye korkuyorum. Bunları alırsam darbogaz sorunun vb yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Darboğaz olmaz. İlerde de daha iyi ekran kartlarıyla upgrade yapabilirsin. Gönül rahatlığıyla kullan.
Sistem güzel görünüyor, işlemci aşırı güçlü darboğaz olacağını zannetmiyorum. Ryzen 5 2600 bile darboğaz yapmaz o ekran kartına. Hatta alabiliyorsanız RX 5600 XT almanızı öneririm. Bildiğim kadarıyla fiyat farkı çok yok ama performans olarak yüzde 25 gibi büyük bir fark var arada. Hem daha yeni bir kart RX 5600 XT :).

Eğer biraz daha bütçeniz varsa çok yakın fiyatlarda GTX 1660 SUPER almanızı tavsiye ederim. Hem daha iyi bir kart, hem daha yeni hem de güç tüketimi daha az. RX 590 da iyi bir karttır.
Bilm Belki Bir Düşünürüm Bir Ara
O işlemciyi alıp RX 590 alacağınıza R5 2600x alıp GTX 1660 SUPER almak daha mantıklı gibi geldi. Tabii amacınız oyunsa. :)
Elbette Amacım Oyun Yani Gtx1660 SUPER Güzel Bir Kart Elbette ALmayı Düşünüyordum Ama Gtx1660 Super Biraz Büyük Kasaya Sıgmaz Diye Rx590 Almayı Düşündüm
Sistem güzel görünüyor, işlemci aşırı güçlü darboğaz olacağını zannetmiyorum. Ryzen 5 2600 bile darboğaz yapmaz o ekran kartına. Hatta alabiliyorsanız RX 5600 XT almanızı öneririm. Bildiğim kadarıyla fiyat farkı çok yok ama performans olarak yüzde 25 gibi büyük bir fark var arada. Hem daha yeni bir kart RX 5600 XT :).
İlerde Almayı Bir Ara Düşünürüm🙂
Darboğaz olmaz. İlerde de daha iyi ekran kartlarıyla upgrade yapabilirsin. Gönül rahatlığıyla kullan.
Okey Hocam Cevabın İçin Tessekürler 🙂 Madem O Zmn Rx590ı Alıyorum
VAZGEÇTİM ASUS ROG STRİX RX570 VE AMD RYZNE 5 2600X KESİN ALCAGIM
sizinkini biraz düşünüp şöyle yapasım geldi asus rog strix arx570 ve ryzen 5 2600x ile pc toplamaya karar verdim kesin asus rog strix rx570 ve ryzen 5 2600x alıcam
Yardımınız İçin Teşekürler!
hepsinden vazgeçtim farklı bir pc topliycam
Yardımlarınız İçin Tessekürler!

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı