Arkadaşlar selam bugün yeni bilgisayarımı topladım birkaç gün sonra teslim alacağım. Fakat birkaç arkadaşım NVIDIA fan boyluğu mu yapıyor anlamadım ama sistemi kötülüyorlar. Oyun için toplamıştım sistemi. Aşağıda göründüğü gibi;
Arkadaşlar selam bugün yeni bilgisayarımı topladım birkaç gün sonra teslim alacağım. Fakat birkaç arkadaşım NVIDIA fan boyluğu mu yapıyor anlamadım ama sistemi kötülüyorlar. Oyun için toplamıştım sistemi. Aşağıda göründüğü gibi;
Sistem gerçekten oyun içinse çok yanlış seçimler yapmışsınız. Sistemi iptal etme şansınız varsa iptal edin. R5 3600 ve RX 5700 alarak oyun performansını ikiye katlayabilirdiniz.
Oyun için R7 2700x yerine R5 3600 öneririm. Arta kalan parayla ekran kartını GTX 1660 Ti veya RTX 2060 yapabilirsiniz. Ancak siz yine de toplam bütçenizi belirtin. Daha iyi öneriler gelebilir.
Not: Sistemi aldığınızı görmemişim. İade edin bence.
Sistem gerçekten oyun içinse çok yanlış seçimler yapmışsınız. Sistemi iptal etme şansınız varsa iptal edin. R5 3600 ve RX 5700 alarak oyun performansını ikiye katlayabilirdiniz.
Oyun için R7 2700x yerine R5 3600 öneririm. Arta kalan parayla ekran kartını GTX 1660 Ti yapabilirsiniz. Ancak siz yine de toplam bütçenizi belirtin. Daha iyi öneriler gelebilir.
Not: Sistemi aldığınızı görmemişim. İade edin bence.