ekran kartı için 5700 xt saphirreBence alınmaz. 7500 TL Sistem Toplama - Technopat Sosyal Monitörü çıkarınca sizin bütçeye yaklaşıyor. Göz atmanızı öneririm.
rt 5700 xt yerine 2060 super aynı performansı alırmıyım 2k daBence alınmaz. 7500 TL Sistem Toplama - Technopat Sosyal Monitörü çıkarınca sizin bütçeye yaklaşıyor. Göz atmanızı öneririm.
Söylediklerinizi yaptım ilerde bu sisteme rtx 2070 alırsam PSU yeterli olur muO bütçeyle onun yerine bu kasayı şu değişiklişkleri yaparak alırdım:
Ekran kartı: Galax 1660Ti
SSD: Kingston A2000 500GB M.2
Kasa: Dark Guardian PRO
Güç kaynağı: Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze
Toplam fiyat: 4745₺
Kendi kullandığım ve bildiğim sıfır bir sistemim olurdu. Sizin seçtiğiniz sistemle performansları çok yakın.
Söylediklerinizi yaptım ilerde bu sisteme rtx 2070 alırsam PSU yeterli olur mu
Teşekkürler ilginiz içinYeterli olur.
Bu sitede yapılan testlerde hangi kartın kaç W çektiğini gösteren bir tablo var. RTX 2070 Super için en az 550W tavsiye edilmiş. Yani RTX 2070 için de 600W yeterli olur.
![]()
GeForce RTX 2060 SUPER and 2070 SUPER review (Page 5)
The teaser was no joke, NVIDIA today launches the first two cards in their new Super series. We review the GeForce RTX 2060 and 2070 SUPER and check out if they are actually that, super that is....www.guru3d.com
"Here is our power supply recommendation:
- GeForce RTX 2060 Super - On your average system we recommend a 500 Watt power supply unit.
- GeForce RTX 2070 Super - On your average system we recommend a 550 Watt power supply unit."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.