R7 2700X yüksek işlemci kullanımı ve kasma

OCCT ile power testi yaptınız mı? Ayrıca muhtemelen darboğaz da yaşıyorsunuz.
Ekran kartım GTX 1050Tİ Gücü zaten anakarttan alan bir kart darboğaz yapacağını düşünmüyorum :)
OCCT ile power testi yaptınız mı? Ayrıca muhtemelen darboğaz da yaşıyorsunuz.
onu yaptım hata verdi aynı testi arakdaşım yaptı onda da verdi ama onun güç kaynağında herhangi bir sıkıntı yok

Ekran kartım GTX 1050Tİ Gücü zaten anakarttan alan bir kart darboğaz yapacağını düşünmüyorum :)
Hocam her kart gücünü PSU'dan alır o ayrı konu. İşlemciniz ekran kartınıza göre çok yüksek. Bu sebeple işlemcinizin hızla gönderdiği verileri ekran kartınız aynı hızla işleyemiyor. Bu duruma da darboğaz deniyor.
onu yaptım hata verdi aynı testi arakdaşım yaptı onda da verdi ama onun güç kaynağında herhangi bir sıkıntı yok
OCCT'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Hocam her kart gücünü PSU'dan alır o ayrı konu. İşlemciniz ekran kartınıza göre çok yüksek. Bu sebeple işlemcinizin hızla gönderdiği verileri ekran kartınız aynı hızla işleyemiyor. Bu duruma da darboğaz deniyor.

OCCT'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
kendi sitesinden indirdiğim en son sürümü 2.5

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı