Çözüldü R7 360 parlaklık çok fazla

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GreeNTV

Hectopat
Merhaba, benim bir tane R7 360 2 GB O.C Edition ekran kartım var ve Windows 7 kullanıyorum.
Size ilk önce olayın başını anlatmalıyım.
Yeni bir Windows kurduk ve AMD Driver'ını kurmak için AMD'nin sitesine girdik.
Oradan Driver'ı indirdik ve açtık ufak bir çıkartma olayı yaptı ve açıldı.
Ekran kartın için uygun mu diye doğrulanıyordu o da geçti.
Ve yükle dedikten 5 dk sonra 1603 hatası aldım.
Bende ek seçeneklerine gelip fabrika ayarlarına al dedim.
Ekran kartının Driver'ını sıfırladı ve geri geldi kuruluma devam etti.
Ve yine 1603 hatası fakat başka bir hata daha vardı parlaklık hatasıydı bilgisayar çok karanlık.
Ben de eski versiyonu kursam düzelir dedikten sonrada düzelmedi eski Driver'ı kurduğumda şu an çalışıyor fakat hala karanlık o yeni Driver galiba Windows 7 kullandığımdan dolayı da olmuş olabilir sizin bildiğiniz bir çözüm varsa lütfen cevap yazınız.
Radeon ayarlarından parlaklıkta ayarlanmıyor -2'de kalmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merak etmeyin, sorunun çözümünü buldum. ( Parlaklık )
Bilgisayara sağ tıklayıp yönet dedim.
Ve aygıt yöneticisine geldim.
Orada görüntü bağdaştırıcılarından AMD R7 360'a sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir dedim.
Ve sürücü için bilgisayarımı tara dedikten sonrada aşağıdaki seçenek olan " bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver " bunu dedikten sonra anakartın ekran kartısını seçip ilerledim ve an karttaki ekran kartıya geçti yeniden başlattım ve hemen aynı işlemi yapıp ekran kartımın ilk sürümünü seçtim o seçtiğim yerde ve yeniden başlattım.
Ve sorunumu çözdüm aynı sorun olanlarda bu çözümü yaparsa parlaklık sorunu düzelir ve her ekran kartı da ve her Windows'ta oluyor.
Dostum Windows 8 veya 8.1'e geçersen bence sorunların düzelicektir hem daha yeni bir sürüm hem de sorunların ortadan kalkar.

DDU ile grafik sürücüsünü tamamen sil.
AMD yükleme klasörünü de sil.
CMD yönetici olarak çalışıtırp "sfc /scannow" yaz.
Windows Update'yi aç ve güncelleme var ise bilgisayarını güncelle.

Merak etmeyin, sorunun çözümünü buldum. ( Parlaklık )
Bilgisayara sağ tıklayıp yönet dedim.
Ve aygıt yöneticisine geldim.
Orada görüntü bağdaştırıcılarından AMD R7 360'a sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir dedim.
Ve sürücü için bilgisayarımı tara dedikten sonrada aşağıdaki seçenek olan " bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver " bunu dedikten sonra anakartın ekran kartısını seçip ilerledim ve an karttaki ekran kartıya geçti yeniden başlattım ve hemen aynı işlemi yapıp ekran kartımın ilk sürümünü seçtim o seçtiğim yerde ve yeniden başlattım.
Ve sorunumu çözdüm aynı sorun olanlarda bu çözümü yaparsa parlaklık sorunu düzelir ve her ekran kartı da ve her Windows'ta oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…