Z zeuspp Hectopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 7 21 Mayıs 2016 #11 Olur böyle şeyler insanlık hali Benimde hesaba bişeyler oldu giriş yapıyordum ama mesaj atamıyordum 1 gün sonra yazdım cevabıda LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur böyle şeyler insanlık hali Benimde hesaba bişeyler oldu giriş yapıyordum ama mesaj atamıyordum 1 gün sonra yazdım cevabıda LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Z zeuspp Hectopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 7 21 Mayıs 2016 #12 Silinen üye dedi: Webdenal gibi sitelere de bakmanı tavsiye ederim daha ucuza gelebilir sistemin. Genişletmek için tıkla... Vatan bana yakın bi sorun olsa rahatça halledebilirim ama internetten alınca iş değişiyor LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Silinen üye dedi: Webdenal gibi sitelere de bakmanı tavsiye ederim daha ucuza gelebilir sistemin. Genişletmek için tıkla... Vatan bana yakın bi sorun olsa rahatça halledebilirim ama internetten alınca iş değişiyor LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi