Arkadaşlar selamlar iyi günler dilerim. Yeni bir PC aldım, ama soğutucu kısmında biraz kararsızım. Önerebileceğiniz soğutucu var mıdır?
İşlemcim: AMD Ryzen 7 3600X.
Kasam: MSI MPG sekira 500X.
Sıvı soğutma olursa güzel olur, ama Air de olur.
Not: Pc aldım ama soğutucu almadım soğutucu önerilerinize göre onu da alıp kullanacağım üstte biraz yanlış yazmışım.
Thermaltake Floe Riing RGB 360 TT Premium Edition CL-W158-PL12SW-A Sıvı İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Arkadaşlar selamlar iyi günler dilerim. Yeni bir PC aldım, ama soğutucu kısmında biraz kararsızım. Önerebileceğiniz soğutucu var mıdır?
İşlemcim: AMD Ryzen 7 3600X.
Kasam: MSI MPG sekira 500X.
Sıvı soğutma olursa güzel olur, ama Air de olur.
Not: Pc aldım ama soğutucu almadım soğutucu önerilerinize göre onu da alıp kullanacağım üstte biraz yanlış yazmışım.