Arkadaşlar sistem özelliklerim bunlardır. Ekran kartından pek anlamam, kazıklanmak da istemiyorum. Bana hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler
Bütçem 600 TL civarı.
ASUS STRIX-R7370 hakkında yorumlarınız nelerdir ?
Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz 620 TL civarına VatanBilgisayar'dan GTX950 alabilirsiniz.Ama işlemciniz bu GPU yu beslemek için yeterli olabilir mi bilmem...Ben yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama daha bilgili birisine sormakta fayda var tabiki.
Bu mantıksız olurdu. 4 GB hiç bir şey ifade etmeyecek çünkü. 950 ve 370 arasından alabiliyorsan 950 alamıyorsan 370'i alırsın. Çok yakın performansta kartlar. İkisi arasından ucuz olanı alabilirsin.
Bu mantıksız olurdu. 4 GB hiç bir şey ifade etmeyecek çünkü. 950 ve 370 arasından alabiliyorsan 950 alamıyorsan 370'i alırsın. Çok yakın performansta kartlar. İkisi arasından ucuz olanı alabilirsin.
GTX 950 daha iyi evet fakat yeni oyunlarda Low ayarlara kitliyor. Hitman örneğindeki gibi. Tabii patchle düzeltilir mi bilinmez. Arkadaşın bütçesi 600 TL olduğu için öyle bir öneride bulundum. GTX 950, 670 TL civarı.
GTX 950 daha iyi evet fakat yeni oyunlarda Low ayarlara kitliyor. Hitman örneğindeki gibi. Tabii patchle düzeltilir mi bilinmez. Arkadaşın bütçesi 600 TL olduğu için öyle bir öneride bulundum. GTX 950, 670 TL civarı.