Merhaba,
Masaüstü (kasa) bilgisayarını PUBG Mobile oynamak için Windows ile Android işletim sistemlerini kullanarak yapmak istedim. En son sürümü olan Prime OS'u indirdim, ancak PUBG açılmadı ve sürekli hata verdi. Daha sonra Phoenix OS'u denedim, ancak eşleşme sorunu yaşadım ve kimseyle eşleşemiyordum. Sonunda, tüm işletim sistemlerini sildim ve hard disk formatını yaptım. Ancak UEFI BIOS menüsü hala yüklediğim Android işletim sistemlerini görüyordu ve bilgisayar açıldığında Prime OS'un oluşturduğu menü duruyordu. Bu menüyü BIOS menüsünden başlangıçta Windows açılması için boot ayarlarından birinci sıraya Windows'u seçerek devre dışı bıraktım. Daha sonra Roblox'ta Frontline oynayayım dedim, ancak ekranda görüntü bozukluğu yaşadım. Windows'a format attım, ancak görüntü bozukluğu gitmedi. Ekran kapanıp açılıyor ve değişik görüntüler beliriyor. Bilgisayarı defalarca açıp kapattım, ancak hiçbir şey değişmedi. AMD Adrenalin Edition bazen hata veriyor ve çöküyor. Ne olduğunu düşünüyorsunuz? Bilgisayarım eski bir R7 370 ekran kartına ve iyi bir işlemciye sahip ve neredeyse GTA 5'i kaldırabiliyor.
Arkadaşlar güç kaynağının şalterini kapatıp kabloyla oynadım şalterini açtım kasa çalıştı sizde böyle bir sorunla karşılaşırsanız deneyebilirsiniz ama bilgisayarınız boulursa benden değil sorumluluk bende değil sorumluluk sizde nasıl düzeldi bende şaşırdım ama çalıştı görüntü de yağ gibi çalışıyor yani ilk aldığım gibi güzel çalışmaya başladı.