R7 370 CS:GO düşük FPS sorunu

AhmetAKSOY32

Hectopat
Daha fazla  
''AMD R7 370 2GB 256 BİT'' ekran kartımda sahip olan arkadaşlarım 150-200 FPS alabilirken ben 20-30 FPS alıyorum ve bazen zar zor 50'yi buluyor. Belki işlemciye yükleniyordur diye ayarları yükselttim ancak bir değişiklik olmadı. Aynı şekilde ayarlardan kulaklık seçeneğini deneyin deniliyordu. Forumdaki diğer konularda onu da yaptım bir değişiklik olmadı. Driver'larım güncel.

Sistem özelliklerim :
  • İŞLEMCİ : AMD Athlon(tm) II X2 240 Proccesor 2.81 GHZ
  • EKRAN KARTI : AMD R7 370 2GB 256 BİT
  • RAM : 4 GB
  • SİSTEM : 64 BİT
  • Windows 10 Pro

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi, çok uzun zamandır yaşamaktayım bu sorunu. Sisteme defalarca format attım ve macuna işlemci bile sürdürdüm. Yine de sorunum düzelmedi. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o işlemciyi bizzat kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki 9800 GT gibi ekran kartlarına anca yeter bir CPU. Kesinlikle darboğaz yaşıyorsun. Anakartın ne? Sana bir CPU önerisi yapabiliriz belki.

Dostum o işlemciyi bizzat kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki 9800 GT gibi ekran kartlarına anca yeter bir CPU. Kesinlikle darboğaz yaşıyorsun. Anakartın ne? Sana bir CPU önerisi yapabiliriz belki.

Anakart modelime baktım hocam ; M2N68-AM SE2 yazıyordu. Zaten önümüzde ki dönemlerde yeni bir işlemci temin etmeyi planlıyorum. Anakart işlemi ve rami değiştireceğim konuyu bu şekilde düzenlerseniz veya ekleme yaparsanız yardımlar daha açıklayıcı olur.

Arkadaşlar yardımlara halen açığım çözümü bualamadım.

Anakart modelime baktım hocam ; M2N68-AM SE2 yazıyordu. Zaten önümüzde ki dönemlerde yeni bir işlemci temin etmeyi planlıyorum. Anakart işlemi ve rami değiştireceğim konuyu bu şekilde düzenlerseniz veya ekleme yaparsanız yardımlar daha açıklayıcı olur.

Arkadaşlar yardımlara halen açığım çözümü bualamadım.
Ekran kartını kaldırıp tekrar kurduysan ayarlar sıfırlanmış olabilir. Kontrol et derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı