Arkadaşlar r7 370 ekran kartına sahibim. Düşük fps sıkıntım var yani olması gerekenden daha düşük mesela fallout 4 low ve medium ayarlar 18-17fps. NNaruto Shippuden: Ultimate 22-23. Donanımım aşağıda yardım ederseniz sevinirim.
İşlemci:i7 4770k
Ekran kartı:asus r7 370 gaming 4gb
RAM:16gb
Bu yardım için yeterli olur sanırım.
Bu sıkıntı böyle arasıra belli oyunlarda oluyor mesela gta 5 medium-high 37-38fps şimdiden teşekkürler.
Düşüncem Nvidia ekran kartı olmadığında. Çoğu oyun Nvidia ekran kartlarında daha iyi çalışıyor ve AMD ekran kartları veya diğerleri bu özellikleri kullanamıyor.
Düşüncem Nvidia ekran kartı olmadığında. Çoğu oyun Nvidia ekran kartlarında daha iyi çalışıyor ve AMD ekran kartları veya diğerleri bu özellikleri kullanamıyor.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin. Söylediğiniz sey kesinlikle yanlış. R7 370 gtx750 den daha güçlü. Soruna gelicek olursak driverları silip son versiyonlarını yüklemeyi deneyiniz.
Konuyu hortlattım ama hala çözüm bulamadım. 16 gb ram bilgisayarı uzun süre boyunca kullancağım için var ama bunun konuyla hiçbir alakası yok. Anakartım Asus z97 a. Uyumsuzlukmu var yoksa?