R7 370 Düşük GPU kullanımı Sorunu

aquilaS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemim şu şekilde;

Ekran kartı:AMD Radeon R7 370 256 Bit
İşlemci:AMD FX X8 8300 3.3GHz
Anakart:ASUS M5A78L-M LX3

Cpu kullanımları gayet iyi. %70, %40, %65, %30, %15 gibi ama gpu kullanımı %25 ve %48 arası gidip geliyor. Ben gpu kullanımını %70'lere çıkartıp fps'yi yükseltmek ve daha akıcı oyun oynamak istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda donma falan kasma hiçbirşey yok tüm oranlar normal durumda sıkıntısı yok.FPS'de yüksek durumda fakat dahada yükseltmek istiyorum.Oyunu düşük ayarlarında çalıştırınca %33 %45 arası kullanıyor yüksek ayarlarda çalıştırınca %60 %80 arası fps durumu ikisinde de neredeyse aynı.Düşük ayarlarda oynarken %70 bile kullansa istediğim fps yi alıcam nvidia'da ''Maksimum performansı tercih et'' seçeneği vardı etkinleştirince oluyordu fakar amd de böyle bişey de bulamadım.(İşlemcide hiçbir türlü darboğaz yok)

İşte bende kendisinin belirlemesini istemiyorum sahibi benim.Nvidia olsa ''maksimum performansı tercih et'' diyerek istediğim gibi kullanıcaktım.AMD'de yokmu böyle birşey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…