R7 370 ekran kartı çöküyor

Efe482048

Centipat
Daha fazla  
Merhaba acil yardım lazım.
İşlemci i5 9. nesil.
Anakart MSI MAG B365 anakart.
Ekran kartı MSI R7 370 series.
Sorun ise Valorant'a girince ekran kartı sürücüsü çöktü uyarısı alıyorum bir de AMD Software'yi açmıyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Amd eski seri ekran kartlarına destek vermeyi bıraktı, şimdiki driver'ı DDU ile silip eski bir sürümde denersen sorun çözülür diye düşünüyorum.

Amd eski seri ekran kartlarına destek vermeyi bıraktı, şimdiki driver'ı DDU ile silip eski bir sürümde denersen sorun çözülür diye düşünüyorum.
Eski sürüm yazılıma geçince uygulamaya giriyo ama tekrar valorant çöküyor ekran kartı sorunsuz çalışıyo renk kayması vb şeylerde olmuyo bilgiseyarcıya götürdüm o denemiş gün boyunca format filan atmış ama sorunun neyden kaynaklandığını bulamamış donanımsal olabilceğni söyledi

Eski sürüm yazılıma geçince uygulamaya giriyo ama tekrar valorant çöküyor ekran kartı sorunsuz çalışıyo renk kayması vb şeylerde olmuyo bilgiseyarcıya götürdüm o denemiş gün boyunca format filan atmış ama sorunun neyden kaynaklandığını bulamamış donanımsal olabilceğni söyledi
Hocam diğer oyunlarda sıkıntı yoksa ve sadece valorantta çökme sorunu varsa oyun dosyalarında sıkıntı olabilir ama daha tecrübeli kişilerinde yorumunu almanızı öneririm.

Hocam diğer oyunlarda sıkıntı yoksa ve sadece valorantta çökme sorunu varsa oyun dosyalarında sıkıntı olabilir ama daha tecrübeli kişilerinde yorumunu almanızı öneririm
Valla çok karıştırasımda yok kasayı şimdi bana filan patlar bi parçasıyla oynarım ondan bilgiseyarcı ilgilensin istiyorum bnde bura destek için sordum sizce bndeki r7 370 2 GB iyimi bide fiyat olarak kaç TL eder bide işlemci yüksek geldiği için ekran kartıyla uyumsuzluk yapabilirmi
Valla çok karıştırasımda yok kasayı şimdi bana filan patlar bi parçasıyla oynarım ondan bilgiseyarcı ilgilensin istiyorum bnde bura destek için sordum sizce bndeki r7 370 2 GB iyimi bide fiyat olarak kaç TL eder bide işlemci yüksek geldiği için ekran kartıyla uyumsuzluk yapabilirmi
Yapmış olabilirmi

Vallahi çok karıştırasımda yok kasayı şimdi bana falan patlar bir parçasıyla oynarım ondan bilgiseyarcı ilgilensin istiyorum bnde bura destek için sordum sizce bndeki R7 370 2 GB iyi mi bir de fiyat olarak kaç TL eder bir de işlemci yüksek geldiği için ekran kartıyla uyumsuzluk yapabilir mi?

Yapmış olabilir mi?

İşlemci yüksekse sorun olmaz düşükse olur iyi işlemci her türlü besler ekran kartını sorun çıkarmaz.

Yapmış olabilirmi
Hocam kart eski olmasına rağmen hala iş görür. Fiyat olarak birşey söylemem doğru olmaz, bulunduğunuz şehrin piyasasına göre satabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı