Eski laptopumda bu hata ile sıkça karşılaşıyordum. 6770m vardı ekran kartı olarak. Sonunda laptobu satıp masaüstü topladım ve kurtuldum bu sorundan. Bir daha AMD ekran kartı mı Allah korusun.
ekran kartımı sorunsuz şekilde değişim yaptılar ama hala facedeki videoları falan açarken görüntü bozulması var aynı şekilde amd den Allah korusun bidaha asla .
ekran kartının markası nedir? sorun markadan da kaynaklanabilir bende de r7 370 var msi hiç sorunsuz win 10 home 16.3.2 sürücü sürümü çok memnunum kasadaki çürük elmalar yüzünden marka kötülenmez nvidiadan da başı yanan onu kötüler.
Benim kart'ta geldi servisten detaylı olarak inceleyip sorun bulamamışlar Eğer gerçekten bir sorun yoksa psu yada yazılım büyük ihtimalde yazılımdan kaynaklanan bir sorun dediğim gibi 15 11 1 eski versiyona dönünce sorun kalmıyor.
Benim kart'ta geldi servisten detaylı olarak inceleyip sorun bulamamışlar Eğer gerçekten bir sorun yoksa psu yada yazılım büyük ihtimalde yazılımdan kaynaklanan bir sorun dediğim gibi 15 11 1 eski versiyona dönünce sorun kalmıyor.
hayır bende de r7 370 var diyorum ve en dandik psu var 230 w eskilerden oyun oynamıyorken psu ya yük binmez sorun olmaz oyun oynarken harici 12 volt adaptörle ekran kartına paralel destek yapıyorum oyunda bile sorun olmuyor ben de 16.3.2 readon crimson kullanıyorum ben de win 10 home kullanıyorum onlarla ilgisi yok.