Gta depolama alanında duruyor yani ssd'de internettede araştırdım benim sistemimle high-very high 45 55 fps alıyorlar ama bende şehir içine girince bi düşüş oluyor ve 25'lere kadar iniyor işin garibi normale alsamda fps gine aynı arkadaşım bana harddiskden kaynaklandığını windows`u ssd`ye kurup harddisk`de birleştirmemi istedi diğer bi konudada işlemci macununun eskimesiyle kaynaklandığını olmasını düşündüm yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.
pardon ama ben nededim biraz dikkatli okusaydın anlayabilirdin zaten aynı konuda hemfikiriz anladığım kadarıyla kısaca ben fx6300 e çöp dedim ve fps düşüklülüğü kaynağının o olduğunu belirttim. Yani i5 skylake ve haswell in ortalama bir işlemcisi alınsaydı en azından 20 10 fps fark yaratırdı demek istemiştim, bahsettiğim gibi daha dikkatli okuyun.
Sorun o değil yalnız. Benim demek istediğim arkadaş FPS 25'lere kadar düşüyor demiş. Bende diyorum ki o işlemci ne kadar tavsiye etmesek de GTA 5'te o kadar düşük performans veremez. Yani dediğin gibi FPS düşüklüğünün kaynağı o değil. İ5 , İ7 alsa daha fazla FPS alırdı diyorsun. O zaten kesin bir şey. O zaman her İ5, İ7 almayan 25-30 FPS de mi oynayacak. Sorunun kaynağı başka. Ekran kartını bilmiyoruz. Darboğaz olabilir mesela. Ve hala yazım hatalarına devam ediyorsun.