R7 370 GTA V kasma sorunu

Bluenight34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün msi gaming 2 ekran kartını aldım ama gta'da nedense fps kaybı yaşadım sistemim şöyle;

İşlemci:AMD FX6300
Ram:Kingstone Hyperx 8gb 1600 mhz
Anakart:Asus M5a97 R2.0
Psu:Corsair Builder 550+80 Plus

Gta depolama alanında duruyor yani ssd'de internettede araştırdım benim sistemimle high-very high 45 55 fps alıyorlar ama bende şehir içine girince bi düşüş oluyor ve 25'lere kadar iniyor işin garibi normale alsamda fps gine aynı arkadaşım bana harddiskden kaynaklandığını windows`u ssd`ye kurup harddisk`de birleştirmemi istedi diğer bi konudada işlemci macununun eskimesiyle kaynaklandığını olmasını düşündüm yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun o değil yalnız. Benim demek istediğim arkadaş FPS 25'lere kadar düşüyor demiş. Bende diyorum ki o işlemci ne kadar tavsiye etmesek de GTA 5'te o kadar düşük performans veremez. Yani dediğin gibi FPS düşüklüğünün kaynağı o değil. İ5 , İ7 alsa daha fazla FPS alırdı diyorsun. O zaten kesin bir şey. O zaman her İ5, İ7 almayan 25-30 FPS de mi oynayacak. Sorunun kaynağı başka. Ekran kartını bilmiyoruz. Darboğaz olabilir mesela. Ve hala yazım hatalarına devam ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…