R7 370 için FSP280-40PA PSU yeter mi?

Ayrıca RX 460 için 4GB modeli fazla deselerde ben RX 460 kullanıcısı olarak güncel oyunlarda vram sıkıntıları yaşıyorum yani eğer güncel oyunlar oynuyacaksanız 4GB'lık modelini almanızı öneririm.

Kart beklediğimden daha performanslı beni hiç yüz üstü bırakmadı ama güncel oyunlardan ekran kartının güçü yettiği halde vram sıkıntı çıkarıyor yani güncel oyun oynayanlar 4GB vram'li olanlarından almalarını öneririm.

g
Ayrıca RX 460 için 4GB modeli fazla deselerde ben RX 460 kullanıcısı olarak güncel oyunlarda vram sıkıntıları yaşıyorum yani eğer güncel oyunlar oynuyacaksanız 4GB'lık modelini almanızı öneririm.
güncel oyunları doza alırsak
Kart beklediğimden daha performanslı beni hiç yüz üstü bırakmadı ama güncel oyunlardan ekran kartının güçü yettiği halde vram sıkıntı çıkarıyor yani güncel oyun oynayanlar 4GB vram'li olanlarından almalarını öneririm.
link atma ihtimaliniz var mı ?

Güncel oyunlardan örnek verecek olursam. Örneğin Battlefield 1 ekran kartı yüksek doku kalitesini işleyebiliyor ama bendekinin belleği 2GB olunca FPS dropları oluyor. Başka bir örnek ise Rainbow Six Siege onda da her ayar sonda ama doku kalitesi orta ekran kartı yüksek dokuyu işleyebiliyor ama gine bellekten dolayı FPS dropları oluyor. Yani bellek sıkıntı yapmayan oyunlarda ekran kartı çoşuyor ama bellek sıkıntı olanlarda mecbur doku kalitesini kısmak zorunda kalıyorsun eğer dediğim gibi güncel oyunları oynuyacaksanız ve uzun sürede ekran kartı güncellemiyecekseniz 4GB bellekli olanları öneririm. Ama derseniz benim güncel oyunlarla ne işim olur o zaman 2GB modelide yeterli.
Linkler:
4GB modeller:
- Sapphire RX460 GDDR5 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- MSI RX460 4G OC 4GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- Sapphire NITRO Amd Radeon RX 460 D5 4GB OC 128Bit GDDR5 Fiyatı
- MSI Amd Radeon RX 460 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı
2GB modeller:
- Sapphire Amd Radeon RX 460 Nitro 2GB OC 128 Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
- MSI Amd Radeon RX 460 2GB OC 128Bit GDRR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı
- Sapphire Amd Radeon RX 460 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı
- Asus DUAL Amd Radeon RX 460 2GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı (benim ekran kartımda bu ben 3 yıl ASUS garantisi için bunu öneririm:))
Bütçenize uygun olan hangisi ise onu seçin.

Güncel oyunlardan örnek verecek olursam. Örneğin Battlefield 1 ekran kartı yüksek doku kalitesini işleyebiliyor ama bendekinin belleği 2GB olunca FPS dropları oluyor. Başka bir örnek ise Rainbow Six Siege onda da her ayar sonda ama doku kalitesi orta ekran kartı yüksek dokuyu işleyebiliyor ama gine bellekten dolayı FPS dropları oluyor. Yani bellek sıkıntı yapmayan oyunlarda ekran kartı çoşuyor ama bellek sıkıntı olanlarda mecbur doku kalitesini kısmak zorunda kalıyorsun eğer dediğim gibi güncel oyunları oynuyacaksanız ve uzun sürede ekran kartı güncellemiyecekseniz 4GB bellekli olanları öneririm. Ama derseniz benim güncel oyunlarla ne işim olur o zaman 2GB modelide yeterli.
Linkler:
4GB modeller:
- Sapphire RX460 GDDR5 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- MSI RX460 4G OC 4GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- Sapphire NITRO Amd Radeon RX 460 D5 4GB OC 128Bit GDDR5 Fiyatı
- MSI Amd Radeon RX 460 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı
2GB modeller:
- Sapphire Amd Radeon RX 460 Nitro 2GB OC 128 Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
- MSI Amd Radeon RX 460 2GB OC 128Bit GDRR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı
- Sapphire Amd Radeon RX 460 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı
- Asus DUAL Amd Radeon RX 460 2GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı (benim ekran kartımda bu ben 3 yıl ASUS garantisi için bunu öneririm:))
Bütçenize uygun olan hangisi ise onu seçin.
o asusun keşke 4gb modeli olsaydı ya

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı