Eski bilgisayarım Valorant gibi oyunları kaldırabilsin diye işlemci almaya karar verdim. Bu konularda pek bilgim olmadığı için buraya danışmak istedim. 8 GB RAM var ve amacım sabit 60 FPS oynamak.Fakat 90-100 fps görürse daha iyi olur.
Revizyonum 3.0 fakat başka sahibinden dışında bir yerden işlemci bulma gibi bir şansınız var mı? Çünkü Sahibinden'e pek güvenemiyorum. Ayrıca 3.0 olduğu için 2.0 revizyon işlemci mi almak zorundayım?
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Hocam desteklediği işlemiciler birbirine benziyor.
Zaten bu işlemciyi almayı planlıyordum 2'sinden birini alırım yakın zamanda büyük ihtimalle. @EfeKanagül Şimdi incelediğimde fark ettim işlemcinin chipseti AM3 938 olarak görünüyor bununla ilgili bir sorun olur mu? @EfeKanagül Şimdi incelediğimde fark ettim işlemcinin chipseti AM3 938 olarak görünüyor bununla ilgili bir sorun olur mu?
HDCP ile Full HD 1080 Blu-ray desteği için tümleşik HDMI/DVI bağlantı noktaları AMD AM3 Phenom™ II/ Athlon™ II işlemci desteği Çift Kanal DDR3 2000+ MHz bellek desteği ile çarpıcı bir sistem performansı USB3.0 ile 5 Gbps’e kadar süper hızlı veri transferi desteği 3X arttırılmış USB gücü daha iyi...
HDCP ile Full HD 1080 Blu-ray desteği için tümleşik HDMI/DVI bağlantı noktaları AMD AM3 Phenom™ II/ Athlon™ II işlemci desteği Çift Kanal DDR3 2000+ MHz bellek desteği ile çarpıcı bir sistem performansı USB3.0 ile 5 Gbps’e kadar süper hızlı veri transferi desteği 3X arttırılmış USB gücü daha iyi...
Tamamdır teşekkürler.
BIOS güncellemek için setup kurdum fakat yanlış bir şey olursa sıkıntı olacağını bildiğim için BIOS Update'i nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim. Mesela attığınız siteye girdim en yeni setup olan fgj sürümünü mü indirmem gerekli? Ayrıca BIOS sürümüm FA.